2777
2789

من یکم‌چاقم ولی قیافه خوبی دارم مامانم بشدت عصبیه و تو خونمون جنگ و دعواست همیشه اما من خدا شاهده با همه با احترام برخورد میکنم و... ولی مثلا آخرین خواستگارم پارسال خرداد ماه بود که داغووون بود اما دختر همسایمون چون یه خاتواده سرساکت و موذی داره از پارسال تا الان قشنگ ۸تا خواستکار اومده همشم معرفیش میکنن فامیلاشون مثلا دیروز یکی اومده بود خونه و ماشین کلا پولدار بود حقیقتا دلم گرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخت خوب انشالله نصیبت میشه عزیزم .

تعداد خواستگار خیلی مهم نیست توی ی سن و سالی آدم فکر می‌کنه اگه مثلا ماهی ده تا بیان وای چه قدر خوب و فلان ولی بعداً میبینی  مهم اون خوبه هست که بیاد و ازدواج کنه آدم . البته که زمان بندی خدا با ما فرق داره . ممکنه کمی طول بکشه ولی خدا خوبشو بده. 

واقعا دلت ازدواج سنتی میخاد که تهش بگه  من ترو نمبخام انتخاب مامانم بودی؟

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

خداکنه یه آدم حسابی برات بیاد ازدواج کمی اینجوری خیلی بهترز ۱۰۰ خواستگار چپ و چووووله ست

واقعن اینو با تمام وجودم قبول دارم.. من تعداد خاسگارام زیاد بود یا خلاف کار بودن یا یه مشکل بزرگ داشتن... اونوقت دوستم فقط یه نفر اومد خاسگاریش ک از همه لحاظ مورد پسندش بود و ازدواج کرد و الانم بچه دارن... و من هچنان مجرد

کاش منم فقط یع خاسگار باب میل داشتم ک شوهرم میشد.. چقد دلم گرفته از حکمت خدا

بخت خوب انشالله نصیبت میشه عزیزم .تعداد خواستگار خیلی مهم نیست توی ی سن و سالی آدم فکر می‌کنه اگه مث ...

هعی مدت هاست دارم با این فکر زندگی میکنم ببینیم خدا قسمتش واسه ما چیه

واقعیت اینه خواستگار هم نسبت به شناخت خانواده پا جلو می‌زاره ! قدیمی‌ها که رسماً اعتقاد داشتن مادر رو ببین دختر رو بگیر 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦