2777
2789
عنوان

یه دوستی داشتم با مردای متاهل هم دوست میشد حتی به منم رحم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 27 پست
زنگ زد بلاکش کن پیچوندن فایده نداره

فقط کاش همکارم نبود خداروشکر بخشامون جداعه ولی خب بازم ورودی بخشامون یکیه گاها چشم تو چشم میشیم ی ماهیم هست که بخشش اومده نزدیک ما

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

ما هم از این نکبتا تو فامیل داریم دلش می خواست رو زندگی بقیه خراب بشه شو۶ر خوب هم داشت طلاق گرفت ، ...

اصلا رابطه نداشتم باهاش

حتی زنگم زد فقط گله میکرد چرا عقدم دعوتش نگردم و عکس شوهرمو میخاست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوست نیستم چند ساله ارتباطی نداشتیم یهویی زنگم زد این سری ن تبریک عیدی گفت ن سلامی بدو بدو گفت عکس ش ...

چه قدر عجیب🤣🤣🤣، خنده ام گرفت، نه سلامی نه علیکی، فقط عکسِ شوهرتو بده بیاد🤣🤣🤣

فقط کاش همکارم نبود خداروشکر بخشامون جداعه ولی خب بازم ورودی بخشامون یکیه گاها چشم تو چشم میشیم ی ما ...

خباچشم تو چشم بشی

مگه تو با تمام پرسنل اونجا سلام علیک میکنی!!!!!

مراقب باش 

من بودم کلا بلاک 

من به امید زنده ام ☘️

فلا که چشش دنبال شوهره منه ک بازم پیش خودش اثبات کنه من برترم چش همه دنبال منهمنم دیگ فامیل اشتباهی ...

اصلا چرا جوابشو میدی وقتی پرسید بگو بگذریم شوهرم دوست نداره درموردش چیزی بگم 

چه قدر عجیب🤣🤣🤣، خنده ام گرفت، نه سلامی نه علیکی، فقط عکسِ شوهرتو بده بیاد🤣🤣🤣

ندادم بهش ناراحتم شد منو از اینستاش پاک کرد 

خب سابقش خرابه نمیتونم بهش اعتماد کنم یه بار ازش زخم خوردم

جا اینکه من ناراحت شم میگیره انفالو هم میکنه 😅

ندادم بهش ناراحتم شد منو از اینستاش پاک کرد خب سابقش خرابه نمیتونم بهش اعتماد کنم یه بار ازش زخم خور ...

اره بابا این ادما هیچ وقت ادم نمی شن همیشه خودش هزار رنگ می کنه از عمد می ره جلو مردا لاس می زنه نمی دونم عقده چی داره دلش می خواد به همه بگه فقط من خوشگلم و مرد پسندم  نکبت ، عروسی ابجی من انقدر ر قصید جلو دوربین 😄قصدش این بود بعد ها زنگ بزنه به شوهر ابجیم بگه اون خوشگله که می رقصید من بودم 🤮 جاریهاو چند تا دوستای  خواهرمم رقصیدن ولی ابجیم گفت بی منظورن همشون  من بدم نمی اد ، ولی این ادم خرابه 

بهش ندیا اصلأ هم رفت امد نکن دیوانه هست احمق

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید