2777
2789

ی روزی تو گوشیش تو واتسابش عکس ایکن پارتنرمو دیده بودم اونم بهم نشون نداد پیاماشونو دعوا گرفت باهام

این قضیه مال چند سال پیشه

حالا هم بعد مدت ها زنگم زده عکس شوهرتو نشونم بده

منم پیچوندمش قهر کرد از اینستا ی کاری کرد من نتونم فالوش کنم

ینیییی چقدر ادم میتونه چشمش دنبال شوهر بقیه

باشه حالا خوبه شوهرم کرده ولی این عادتشو ترک نکرده دوست داره اون مثلا پیش خودش بگه من خوشگلم نگاه به زنشم توجه نمیکنه به من توجه میکنه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

همون موقع که دیدی این رفتارو داره باید باهاش کات میکردی 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مریضع روانی

بدبختی همکارمم هست خداروشکر فقط تو یه بخش نیستیم

همیشه خودشو در حال مقایسه قرار میده دوست داره توجه بیشتر باشه روش بگه منو نگاه همه منو میخان

خب شما چرا با چنین آدمی دوستی؟

دوست نیستم چند ساله ارتباطی نداشتیم یهویی زنگم زد این سری ن تبریک عیدی گفت ن سلامی بدو بدو گفت عکس شوهرتو نشونم بده

همو گاها تو راهرو بیمارستان میبینیم حلقمو دیده کنجکاو شده

میگم دیگ دو سال رابطه نداشتیم یهویی ماه قبل و جدیدا زنگم زد منم هر دوبارو پیچوندمش

بعضی ها لجن هستند همین!   این لجن بودنشون هر بار یه جور خودش نشون می ده

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

باید ب روش میاوردی کاری ک قدیم کرده بودو میگفتی ی بار عکس یکی وحیدی برام بسه چرا دوباره اینکارو باید ...

همونموقعشم زیر بار نمیرفت یهویی دیدم عکس پارتنرمو تو واتسابش که چت کرده بودن

حالا پارتنرم چجوری بود؟؟؟ مجازی باهاش اشنا شده بودم یه شهر دور بود 

یعنی الانم به شوهرش خیانت میکنه؟

فلا که چشش دنبال شوهره منه ک بازم پیش خودش اثبات کنه من برترم چش همه دنبال منه

منم دیگ فامیل اشتباهی گفتم شوهرمو نتونه پیداش کنه از بین فالورام

ما هم از این نکبتا تو فامیل داریم دلش می خواست رو زندگی بقیه خراب بشه  شو۶ر خوب هم داشت طلاق گرفت ، تک تک سراغ کل مردای فامیل رفت فقط مردای فامیلمون انقدر نجابت داشتن سگ محلش کردن 😆 این ادما درست نیستن قطع رابطه کامل کنید