2777
2789
عنوان

جاری خوش‌رو ولی مکار

186 بازدید | 7 پست

کادویی که برادرشوهرم و جاریم برای عروسیمون دادن یک چهارم کادویی که شوهرم بهشون داده هم نیست. در صورتی که پول هم داشتن و میتونستن تا حدی جبران کنند و میدونستن ما هم دستمون خالیه برای خرج و مخارجمون.

هر وقت هم میریم بیرون توقع دارن همسر من حساب کنه چون همش ما داریم پیشنهاد بیرون رفتن میدیم.

وقتیم به همسرم میگم بذار یه بار هم اونا ما رو ببرن بیرون شروع میکنه به اینکه آدم باید جواب بدی رو با خوبی بده و اون برادرمه و ...

منم نسبت به جاریم خودم میدونم حساس شدم چون متوجه شدم با اینکه ظاهرش خیلی خوش‌رو و همش بگو بخند میکنه ولی به موقعش نیش زهردار میزنه.

رفتارش طوری بوده که خانواده همسرم و حتی خود همسرم تلاش میکنند هرچیزی برای جاریم تهیه نشده برای منم نشه، ولی هرچیزی برای اون بوده مجبور نیستن برای من تهیه کنند.

خیلی ما دوتا رو مقایسه کردند و همش بهم میگن چی داشته، چی خریده کجا رفته🫠🫠 دیگه خودمم افتادم تو مقایسه مدام، خصوصا که میگم اگه به جای اینکه انقدر شوهرم خرج اونا کرده به فکر من می‌بود الان خیلی زندگیمون بهتر بود و الان دیگه دوست ندارم حتی باهاشون برم پارک سر کوچه.

شما باشید چیکار می‌کنید که شوهرتون درک کنه و همراه باشه؟

هیچکار نمیتونی کنی جاری چه ربطی به شوهرت داره شوهرت بخاطر زن برادرش برادرش رو ول نمیکنه

حواست به جاریت باشه سواری ازتون نگیره و به این مقایسه ها دامن نزن 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از جاری فامیل در نمیاد. چرا خوشیتونو و همیشه محدود به بیرون رفتن با اون ها میکنید.تنهایی خوش گذروندم بلد باشید. با دوستاتون برید بیرون که اگه اتفاقی افتاد رک حرفتون بزنید. زیاد خودتون درگیر جاری های زبون باز نکنید. در عوض تو هم یاد بگیر زبون باز باشی. منم نمونش دارم. زبونش خیلی مار میکنه به قربون صدقه عزیز تره. ماها نمیتونیم دورو و دوشخصیتی باشیم.ضربه میخوریم. 

تا میتونی فاصلت حفظ کن از لفظ داداش و آبجیم استفاده نکن. با کلمه ی خانوم و آقا باهاشون برخورد کن. 

هیچکار نمیتونی کنی جاری چه ربطی به شوهرت داره شوهرت بخاطر زن برادرش برادرش رو ول نمیکنهحواست به جاری ...

به شوهرم میگم این رفتاراشه میگه میدونم ولی تو در حقش خوبی کن تا ازت یاد بگیره. ولی من واقعا به لحاظ روحی روانی نمیکشم

به شوهرم میگم این رفتاراشه میگه میدونم ولی تو در حقش خوبی کن تا ازت یاد بگیره. ولی من واقعا به لحاظ ...

واقعا بگو من مسئول تربیت بقیه نیستم کی اعصاب اینکارا رو داره بخدا بیکاری بشینی با جاری بازی روانی راه بندازی بگو من کاریش ندارم نه میخوام خوبی بهش کنم نه بدی که بعد با خودش بگه این احمقه احساس زرنگی کنه بگو کاریش ندارم من 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
از جاری فامیل در نمیاد. چرا خوشیتونو و همیشه محدود به بیرون رفتن با اون ها میکنید.تنهایی خوش گذروندم ...

این دوتا برادر باهم بزرگ شدن خیلی با هم رفیقن، همسر من برادر بزرگتره و احساس میکنه تحت هر شرایطی باید برادریشو ثابت کنه

بله شما همسرت دایه مهربان‌تر از مادره. بزرگ شده باشن. شما کاری به روابط برادری نداشته باش. زبون بازیت بکن. با شوهرت بیشتر. اصلا نق نزن. جاریم کم کم خودشو نشون میده. زبون بازی خیلی بدرد میخوره. احترام الکی بگذار ولی کار خودتو بکن.