2777
2789
عنوان

تو جمع نشسته بودیم که عروس خالم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 67 پست
چه ربطی داره ...من ۲۰ سالمه یکی از دوستام ۱۵ سالگی شوهر کرد الان من باید خودمو با اون مقایسه کنم ؟ ن ...

من خودم اینطور نیستم

مقایسه نمیکنم اما

حرفای بقیه خیلی ب ادم حس بدی میده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم اینطور نیستممقایسه نمیکنم اماحرفای بقیه خیلی ب ادم حس بدی میده

اونا حرفاشون غلطه گلم 

شما تمرکزتو بذار روی این موضوع که ازدواج درست و عاقلانه ای داشته باشی و تا مجردی از مجردیت لذت ببر 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

من ۲۶/۲۷ ازدواج کردم

تا اون موقع هیچکس حتی اشاره ای به ازدواجم‌ نمیکرد

اما امان از بچه

دیوانم کردن انقدر گفتن بیار دیر میشه شاید مشکل پیش بیاد و فلان

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید

اینجور مواقع جواب بدین طوری که طرف دلخور بشه . مثلا بگین من اونقدر احمق نیستم که ازدواج رو جزو افتخارات خودم بدونم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من ۲۶/۲۷ ازدواج کردمتا اون موقع هیچکس حتی اشاره ای به ازدواجم‌ نمیکرداما امان از بچهدیوانم کردن انقد ...

فامیلای ما فاثد شعورن🚶🏻‍♀️

با اینکه مدرک تحصیلشون همه دکتری یا ارشده

وضع اینه.....

اینجور مواقع جواب بدین طوری که طرف دلخور بشه . مثلا بگین من اونقدر احمق نیستم که ازدواج رو جزو افتخا ...

ب من نگفته بود

وگرنه ج میدادم

شایدم منظورش من بودم

ولی اشاره ایی ب من نکرد

چون میدونه من دهنم باز کنم جرش میدم😂

فامیلای ما فاثد شعورن🚶🏻‍♀️با اینکه مدرک تحصیلشون همه دکتری یا ارشدهوضع اینه.....

از بیشعوریشونه

حالا مال ما فقط گیر میدن به بچه داشتن

دلم میخواد دیر به دیر ببینمشون

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید
فامیلای ما فاثد شعورن🚶🏻‍♀️با اینکه مدرک تحصیلشون همه دکتری یا ارشدهوضع اینه.....

متاسفانه

ولی بذار به حساب جاهل بودنشون و اهمیت نده،سعی کن ارتباطت با آدمای دانا و عاقل بیشتر باشه

پس باید نهایتا همون جا ناراحت بشی و این حال رو تا بعدش توو خودت نگه نداری،کسی که سواد داره واهل مطال ...

اونجا ناراحت نشدم

اومدم خونه چند ساعتم گذشت

یکم فکر کردم

یه لحظه نمیدونم چم شد

شدید بهم ریختم

الان ک اومدم تاپیک زدم بهتر شدم

نمیدپنم چرا یه لحظه اونطور شدم☹️