2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حتما بابام زیاد تو حساب کار کرده

بالاخره بفهمند،اشتباه شده، دهک را پایین میارن

چون بعضی مواقع پیش میاد که گردش حساب زیاد میشه،همیشگی که نیست.

مثلا موقع خرید وفروش خونه وماشین

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

تراکنش حسابا و وام های بانکیم خیلی موثره هر کی دبدم وام های سنگین برداشته دهکشو بردن بالا

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
خبرنگارموضع بابام خوبه ولی دیگه نه اونجور که شما بگید صد میلیارد و اینا نیس

سفرهای خارجه ملک زمین حقوق ماشین خارجی واریزیه دلاری باغ تراکنش های سرپرست همشون شامله معیارمیشه دهکه ۴ خونش ده میلیارده مثلا من واسه اطرافم دیدم دیگه اون دهک بالاها واقعا پولدارن وگرنه امکان نداره دهکه ده بی دلیل نمیزنن

عزیزم داخل سایت حمایت حتی مبلغ کارت به کارت های سرپرستونوشته شما خبرنگاری قطعا وگرنه غیرممکنه دهکه د ...

من شوهرم کارمنده با یه حقوق معمولی میلیاردر هم نیستیم تا ماه پیش ما رو دهک نه زده بودن الان زدن دهک ده . اصلا حساب و کتاب نداره.