2777
2789
عزیزم اینا رو میدونم . این رو گفتم که بدونی خیلی حساب و کتاب ندارن اینا . این که شما میگی غیر ممکنه ...

شاید مربوط به سفرای گذشته یا پولای قدیمشون باشه مثلا من پدرم گفته بودن شما انقدربه حسابت اومده طفلی مبلغه ارثه وراث بوده پدره من هیچی بنامش نیس همه چی واسه مامانمه یادوستم ده سال پیش دبی و ترکیه رفته بوده دهکشوبالازدن به گذشتم کاردارن😂😂😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درامد میلیاردی که نداریم فقط ماشین از ایرانخودرو خریدیم و فروختیم به کسی دیگه

بدهی و اقساط و وام چی؟هرچقدربدهکاره بانکی باشی دهکت ضعیفترمیشه سرهمین موضوع من از دوستم پایینترم من یکم اون دو درصورتیکه اونم هیچی نداره

شاید مربوط به سفرای گذشته یا پولای قدیمشون باشه مثلا من پدرم گفته بودن شما انقدربه حسابت اومده طفلی ...

اگر بخوان برای یه سفر خارجی دهک رو ببرن بالا نهایت چند ماه بعدش میبرن نه ده سال بعد . 

یه جوری حمایت میکنی ازشون هر کی ندونه فکر میکنه رییس سازمان هدفمندی یارانه هایی . 😂😂😂

عزیزم داخل سایت حمایت حتی مبلغ کارت به کارت های سرپرستونوشته شما خبرنگاری قطعا وگرنه غیرممکنه دهکه د ...

برادر من دهک ده هست یه وانت بار داره تخم مرغ از عمده فروش می خره و به مغازه دار ها می فروشه. توی خونه پدرم زندگی می کنه توی یه اتاق توی فقیر نشین ترین منطقه شهرمون.

چون کارت خوان داره می گن گردش حسابت بالاست. بالاست ولی از این همه دوندگی نهایت  ماهی ۳۰ میلیون درآمد داشته باشه. 

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
سفرهای خارجه ملک زمین حقوق ماشین خارجی واریزیه دلاری باغ تراکنش های سرپرست همشون شامله معیارمیشه دهک ...

سفر خارج تا حالا نرفتن 

ماشین تولید داخل

خونه داریم 

حقوق بگیر دولت نیستیم 

شما کجا زندگی میکنید مگه ایران نیستین