2777
2789
عنوان

سریالای ترکی بع نظر من خیلی عجیب میاد ترکیه بی در و پیکره

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 126 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بعد یک سوال داشتم ازتون به نظرشما همین در مورد حلال و حرام ک گناه و ثواب این مسئله دیدید داخل اینستاگرام و اکسپلور اینستا گرام پیج هایی هستند که فیلم و سریال هارا پوشش میدن اونارو هم نگاه کنیم گناهه چون نمیدونیم عوامل سریال یازیرنویس و اینا راضی هستند یانه

اگرمبهم هست توضیح بیشتربگم

17:34:37 | 1403/12/12

نگاه کردم، چنین چیزی نبوده، منبعتون رو میگین؟

منبعی ندارم که گلم تو اخبار اینترنت زده بود اوایل پخشش خود دولت ترکیه دیدن این سریال برای مردم کشورش ممنوع کرده بود

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

خیلی قدیمیه که

خببب بگووو

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
آدا تنگا رو در میاره. مثلاً میگه ما تو دینمون غیبت نمی‌کنیم اسراف نمی‌کنیم گناهه ولی دخترای مردم رو ...

🤣🤣🤣🤣🤣

❌ درخواست دوستی آقایون ممنوع ❌                    ❤️ متاهل و متعهد ❤️

اه اه انی سریال جدیده چیه پره تو اکسپلور عروس و پدرشوهر عاشق هم شدن🤢🤢🤢🤢🤢

سلام سوالم اینکه همین مثلا ممکنه شما این سریال راداخل گوشی توی اینستا اکسپلورازپیج هایی که دارن پوشش میدن سریال را نگاه میکنید جلوتراز شبکه ماهوراه یا کلا توی گوش نگاه میکنید میخواستم ببینم که فیلم هارا که پیج های ترکیه ای زبان اصلی میزارن توی پیجشون درسته؟این پیجهایی که زیرنویس میکنند و برای ما پخش میکننددرپیجشون حلاله و راضی هستند عوامل سریال که ما نگاه کنیم یعنی زیرنویس که میزنند مترجم ها راضی هستند که همه ببینند اصلا خریداری شده کپی شده یاچی اینجوری منظورمه ممنونم ازتون

منبعی ندارم که گلم تو اخبار اینترنت زده بود اوایل پخشش خود دولت ترکیه دیدن این سریال برای مردم کشورش ...

من الان تو ویکی پدیا دیدم، مردم شون یه انتقاد هایی از محتوای فیلم داشتن، ولی در نهايت ادامه دادن ساختنشو، 

بنابراین ممنوع نبوده دیدنش.. 

من الان تو ویکی پدیا دیدم، مردم شون یه انتقاد هایی از محتوای فیلم داشتن، ولی در نهايت ادامه دادن ساخ ...

فیلم ساختند ولی جلوی پخشش گرفتن یه مدت

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

خب اگه مقاله و مطالعه داشتین راجع به گزاره ای که دادین یه نمونه بگین، چطور اسم سریالاشونو نمیدونین و ...

خودت برو تحقیق کن مطالعه کن تا ب حرفم برسی

توی مقاله نمیاد اسم ببره ک این سریال واس خودشون ممنوعه

این واس خودشونم ممنوع نیس

سوالت خیلی بچگانه و از رو قصد و غرض شخصی بود

باور کن ک این همه گارد گرفتن لازم نیس

کافیه ی مقدار عقل وادراک خودتو ب کار بگیری تا خودت ب جواب برسی همین

سَر بر سَر و.....لَب بر لَب و......💋👄 آغووووش تو ای یار😘 رویایِ منِ عاشقِ دیوانهِ همین است😜❤

یا مثلاً سریال سیب ممنوعه رو ببینید شخصیت کارکترها جوریه که انگار دکترای روانشناسی رو داره. یعنی قبل ...

سلام ممنونم سوال این بود که بعد یک سوال داشتم ازتون به نظرشما همین در مورد حلال و حرام ک گناه و ثواب این مسئله دیدید داخل اینستاگرام و اکسپلور اینستا گرام پیج هایی هستند که فیلم و سریال هارا پوشش میدن اونارو هم نگاه کنیم گناهه چون نمیدونیم عوامل سریال یازیرنویس و اینا راضی هستند یانه یعنی اگر فیلم هاهم بااجازه باشد اما زبنویس ها بالفرض برای یک نفر باشد اما دراینستاگرام پخش کندبرای عموم گناهه دیدنش؟و اینکه باید چیکار کنیم پس ممنونم اگر مبهم بود بیشتر توضیح بدم