2777
2789
عنوان

شوهرم همش پیام میده که ببخشمش

571 بازدید | 18 پست

تا حالا چند بار بخاطر بیکاری و بداخلاقییش و اینکه باهام سرده اومدم خونه بابام ولی بعدش اومده التماس کرده برگردم الان دیگه تصمیمم برای طلاق جدیه ولی هی پیام میده و میگه برگرد امشب اومده بودم دم در خونه بابام می‌گفت بیا حرف بزنیم ولی من نرفتم زنگ هم می‌کنه جواب نمی‌دم ولی همش پیام میده اذیت میشم به نظرتون سیمکارتمو عوض کنم چه کنم

اگر تصمیمت جدی هست اعتنا نکن

اگر ته قلبت امیدی هست یکم راه خدایی بده حرفشو بزنه

ریزه خواریمو نشستیم شب و روز سر خوانِ علی~ ما نخوردیم ز دست‌ِ احدی نان به ولله به جز نانِ علی~ ما که هستیم مسلمانِ علی~ تا ابد هرچه خلیفست به قربانِ علی💙.       الحمدلله علی نعمة اسلام❤️.             به یاد کودکان غزه🇵🇸

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستت داره میدونم خیلی عذاب میکشی ولی اونم دردمیکشه ببخشش بروسرزندگیت 

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

اگر تصمیمت جدی هست اعتنا نکناگر ته قلبت امیدی هست یکم راه خدایی بده حرفشو بزنه

وقتی میرم خونه شوهرم بخاطر رفتارش بشدت پرخاشگر و افسرده میشم الانم می‌دونم برای حمالی و رفع نیازش داره اینطوری میکنه

وقتی میرم خونه شوهرم بخاطر رفتارش بشدت پرخاشگر و افسرده میشم الانم می‌دونم برای حمالی و رفع نیازش دا ...

پس یا بلاک کن یا خط رو عوض کن 

ریزه خواریمو نشستیم شب و روز سر خوانِ علی~ ما نخوردیم ز دست‌ِ احدی نان به ولله به جز نانِ علی~ ما که هستیم مسلمانِ علی~ تا ابد هرچه خلیفست به قربانِ علی💙.       الحمدلله علی نعمة اسلام❤️.             به یاد کودکان غزه🇵🇸

بیشتر ببینید

اگر دفعه اولش بود میگفتم برگرد ولی وقتی همیشه قرار تکرار بشه چرا باید خودت رو عذاب بدی 

البته من مجردم و بی تجربه به نظر متأهل ها بیشتر توجه کن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

سلام عزیزم خوبید ان شاءاللّه عزاداریتون قبول حق به نظر بنده مشاوره خوب برید پیش مشاوره ای برید بتونه تایپ شخصیتی شما و همسرتون رو تشخیص بده و نظر بده و راهنمایی کنه