2777
2789
عنوان

اه ای بابا نصف شبی ترسیدمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم اتاق اتاق چیکار😂

خوب دیگه بهت چسبیدم وکولم کردی دیگه تومال منی اسیرشدی😄😄

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

😐😂

یخورده خودتو بکش اونورتر همه پتوبردی ک✨😡😡پتوبنداز روم سردم شد😃😃😃

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

یعنی واقعا میشینید این خزولاتو نگا میکنید و باور میکنید؟😐😐من اعتقاد دارم ب اون دنیا ولی واقعا اینا ک میان حرف میزنن همشون چرت و پرتن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

@شکلات_فرانسوی    

سلام عزیزم من تاپیکتو خوندم ک جاریت یجورایی اذیتت کرده ولی نمیدونم چرا حس میکنم جاریت یچیزی میدونسته و میدونسته شوهرت خیانت میکنه برا همین یجوری غیر مستقیم بت گفته.....

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
@شکلات_فرانسوی سلام عزیزم من تاپیکتو خوندم ک جاریت یجورایی اذیتت کرده ولی نمیدونم چرا حس میکنم جاری ...

سلام،نه عزیزم شوهر من برای من امتحانشو پس داده

من خودم مخالف اعتماد زیادیم،ولی واقعا به شوهرم اعتماد دارم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید