2777
2789
عنوان

اه ای بابا نصف شبی ترسیدمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 47 پست
سلام،نه عزیزم شوهر من برای من امتحانشو پس دادهمن خودم مخالف اعتماد زیادیم،ولی واقعا به شوهرم اعتماد ...

والا نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی وقتژ به فروشنده های خانوم اشاره کرده و یجورایی گفته هواسشو داشته باشو... گفته گذشته خوبی نداشته نمیدونم چرا ته دلم حس کردم از طریق برادر شوخرت یچیزایی فهمیده خاسته بهت بگه ولی غیر مستقیم..

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
والا نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی وقتژ به فروشنده های خانوم اشاره کرده و یجورایی گفته هواسشو داشته با ...

نه عزیزم تقریبا مطمئنم

ادمی که دروغ بگه چیزی برای پنهان کردن داشته باشه مشخصه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم تقریبا مطمئنمادمی که دروغ بگه چیزی برای پنهان کردن داشته باشه مشخصه

بنظرم کسایی ک تو مغازش هستنو یمدت زیر نظر بگیر بعضی از مردا یجور دروغ میگن ک خداهم باورش میشه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨