2777
2789
عنوان

اه ای بابا نصف شبی ترسیدمممممم

259 بازدید | 42 پست

از حرفای یه اقایی تو زندگی پس از زندگی میگفت یه موجودی ک جن بوده میرفته بیخ گوش یه مردی هی پچ‌پچ میکردهه 

ترسیدم ازشون بمنم چسبیده باشه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از یارای شیطون بوده دیگ

ولی خدا خیرشون بده ایتو ساختن باعث میشه خیلیا ب خودشون بیان

اونایی هم ک ب ضررشونه خودشونه میزنن ب خاب میگن الکیه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

منم ترسوندی توروحتیکی منو تاسرویس همراهی کنه

جر🥲🤣🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
چرا اینجا گفتیی الان منم میترسمم

توام بترس تنها نباشم🤣🤣

از یارای شیطون بوده دیگولی خدا خیرشون بده ایتو ساختن باعث میشه خیلیا ب خودشون بیاناونایی هم ک ب ضررش ...

اره

تهش اینه که جن میاد بغل مون میکنه دیگه😂😉

وایی🤣💔

اون کلیپ که پیرمرده اون دنیا وروندشو باز میکنن خیلی آدم درست و خوبی بود تا برگه آخر پروندش میبینن زنش ازش راضی نبوده باهاش بد حرف می‌زده می‌گفت قبولی همه‌ی کارای خوبت گرو حلالیت زنت هست اینو فرستادم به شوهرم خیلی حال کردم باهاش