2777
2789
عنوان

بهم بگید دیوونه ولی به رفتارش شک کردم این پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 27 پست
😁😁😁جووون پس خوبه فقط دقت کن با بقیه دخترا فامیلم اونجور فتار میکنه یا ن!

😂😂۱۹۰ کجاش خوبه ی سری داشت به مامانم میگفت فک کنم تازه من یادم نیس بیشتر از اینا بود

نه اتفاقا همینش برام عجیبه خیلی کم محل میکنه مخصوصا دخترایی که بهش میچسبن

عزیزم شاید کم روعه یا خجالتیه بندخدا خودت بهش یجوری بفهمون

🥲برام مهم نیست خودش باید بیاد رو در رو بهم بگه 

اگر چیزی باشه اگر واقعا حسی بهم داشته باشه کاش به خودم بگه 

اینطور رفتارا تو کتم نمیره فقط همینطوری مثل آلات منو گیج میکنه 

هیچوقت یادم نمیره چطوری ازم هی دور و دور تر شد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چی بگم والاه صبرکن خودش بگع انشلاه بهت عزیزم

آره خب دیگ ی چیزیم که بعد ۱۸ سال ب بعد فهمیدم اینه که هیچوقت دختر نباید زیاد نزدیک به هل پسری که هست بشه چونباعث سبک شدن خودش میشه 

حالا چه شوهرش باشه چه نامزد هر چی کلا

اره خدایی😂🥲بخدا سر و مغز برام نمونده از ی طرف ی پسر دیگ تو فامیلمون ک نسبت دوری باهام داره اونم بد ...

دقیقا همشون با هم پیش میاد بعد وقتی که هیشکی دیگه نیست هی فکر میکنی کاش همون که پستامو لایک میکرد بود حداقل لایک میکرد😂

یه مشت بی خوابِ بی حوصله ی بی اعصابِ رو به تحلیل که نه میدونیم چی میخوایم نه میدونیم باید چیکار کنیم نه میدونیم چجوری تحمل کنیم دور هم جمع شدیم جوانان این مملکت رو تشکیل دادیم تازه امیدای آینده هم هستیم:)😂
بیشتر ببینید
دقیقا همشون با هم پیش میاد بعد وقتی که هیشکی دیگه نیست هی فکر میکنی کاش همون که پستامو لایک میکرد بو ...

😂😂🥲دقیقا بخدا

اینطوری آدم گیج میشه 

از طرفی الان من بعل بهم خوردن اون رابطه خیلی دلم شکسته 

واقعا نمیتونم تا مدت ها به فکر ارتباط با یه آدم جدید باشم یا حتی خودش ک انگار حسم میگ میخواد برگرده

کلا ی مدت تنهایی و میخام مثل قبل🥲😂

من دعا میکنم انشلا ب حق این شب عزیز خودش بیاد بهت بگه دوست داره و بهت فکرمیکنه

مرسی قشنگم🩷🫠انشاالله خودتم به هر چی تو دلته برسی

ولی کاش بتونه دل شکستمو جمع کنه 

😂😂🥲دقیقا بخدااینطوری آدم گیج میشه از طرفی الان من بعل بهم خوردن اون رابطه خیلی دلم شکسته واقعا نم ...

بنظرم به هیچ کدوم فکر نکن و یکم با خودت باش، به خودت برس به خودت اهمیت بده، شرط میبندم اگرم کسی بیاد سر راهتخیلی خیلی با اکست فرق میکنه و خودتم اینجوری خوشحال تری

یه مشت بی خوابِ بی حوصله ی بی اعصابِ رو به تحلیل که نه میدونیم چی میخوایم نه میدونیم باید چیکار کنیم نه میدونیم چجوری تحمل کنیم دور هم جمع شدیم جوانان این مملکت رو تشکیل دادیم تازه امیدای آینده هم هستیم:)😂
بیشتر ببینید
😂😂۱۹۰ کجاش خوبه ی سری داشت به مامانم میگفت فک کنم تازه من یادم نیس بیشتر از اینا بودنه اتفاقا همین ...

😁😁😁دوست داره شک نکن 

و اینکه تو زیاد نچسب بهش اگه دوسش داری 

بزار بیشتر بیاد سمتت