2777
2789

نمیدونم اصلا چند ماهه قهریم شاید ۵ مله

مقصر صد در صد هم اونه

برای عید هم خرید نکردم خونه تکونی و اینام اصلاااا

کلا گفتم نمیرم جایی 

دو روز ب عید هم دعوای بدی کردیم بخاطرش 

حالا امروز با التماس منو میخواست ببره خونه ننش ک از دست اونم شکارم...

صبح زود مهربون شده بود پاشده ظرفارو شسته صبونه خریده و... من خواب بودم اومده پیشم خوابیده میگه خیلی نامردی شب نمیای پیشم و....

خلاصه ک خرم ننه ببره خونه ننش...

حالا ک رفتیم خونه ننش رفته راحت خوابیده انگار نه انگار ک صبح مث چی التماسم می‌کرد...

عجب این مردها....😑😑😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم از این بدتر 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

اشتباه ما خانوما اینه ک وقتی قهرمیکنیم کلا زندگی رو تعطیل میکنیم

مگه شما واسه شوهرت خونه تکونی میکردی که امسال نکردی؟یا مگه بخاطر دل شوهرت لباس میگرفتی که امسال نگرفتی

ماها وقتی قهر میکنیم اول از همه خودمونو میزنیم

😬دیگه خب الان چیکار کنه از صبح منت کشیده الان خسته شده 😁

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگر واسه من  اینکارو کنه همسرم  منم خیلی کارا میکنم  ولی هیچ وقت ظرف نمیشوره  یادمه دکتر گفت نباید کار کنی واسه جنین خطرناک   اومدیم خونه  یه نمیرو درس کرد توراه میگفت اصلا دست به چیزی نزن  خودم همه کارارو میکنم از فردا انگار نه انگار که دکتر چی گفته بود

چرا الکی قهر می کنین خوش بگذرونین دو روز زندگی رو

الکی نیست

خیلی خسته شدم از حماقت هاش و گوش ب دهن ننش بودن.

واقعا طاقتم تموم شده از این حجم دخالت و تاثیر اون زن

دیگه دارم میبینم هیچ برنامه و هدفی نمیتونم داشته باشم با وجود دخالت ها و گوش ب فرمان اون بودن شوهرم منم خودمو کشیدم کنار،حداقل اینجوری نمیتونه طبق نظرات ننش تحکم کنه