2777
2789
عنوان

تو این شب ها از چه دعایی ذکری حاجت گرفتید😍بگید ما هم استفاده کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 50 پست
اتفاقا خیلی خوش اخلاقم براتون قلب هم گذاشتماون شکلک به خاطر این بود که گفتین قرآن خوندن و.. گذاشتین ...

بیخیال بابا، استارتر پرسیده ذکر و دعا بگین، این بنده خدا ورداشته میگه قانون جذب فلانه، بعدم به شما که دعا گذاشتین میگه چرا بی ربط جواب میدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دنیای عجیبه.. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم اون کاربر هم داشتن اسی رو راهنمایی میکردنکه شما پریدین وسط !!! بسیار بی منطق هستینترجیح میدم ب ...

شب قدره شما ک معتقدین بفرمایید ب اعمالتون برسید 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بیخیال بابا، استارتر پرسیده ذکر و دعا بگین، این بنده خدا ورداشته میگه قانون جذب فلانه، بعدم به شما ک ...

دیدین ک استارتر تایید کردن ک با قانون جذب ، جذب داشتن

ولی دنبال دعا و ذکرن برای رسیدن یعنی تاالان دعا و ذکری نبوده ک خواسته شو بده

بله من خواستم بیراهه نره

شما میدونین ک شب قدره به قول خودتون ک معتقدین ب این مسایل و بخاطر این تمسخر و خنده هایی ک پشت سر من کردین و غیبت بود ک منو ریپلای نکردین  و اینطوری مسخره کردین فردای قیامتی ک بهش اعتقاد دارین باید جواب پس بدید.... 

و من حلال نخواهم کرد

دیدین ک استارتر تایید کردن ک با قانون جذب ، جذب داشتنولی دنبال دعا و ذکرن برای رسیدن یعنی تاالان دعا ...

🤣🤣🤣🤣🤣 کجا اسی تایید کرده؟ من چنین چیزی نمیبینم😂

ههههه، نه جانم جلو روت تو سایت عمومی عین رفتارتونو شرح دادم، این اسمش غیبته؟ 😂 شما هم که اعتقاد نداشتی حالا یهو نمیخوای حلال کنی؟ 

ببین فقط امیدوارم این حرفایی که زدی واقعیت داشته باشن و شما واقعا 5 سال مدام دعا کرده باشی و بخاطر تبلیغ قانون جذب فلانی این حرفا رو نزده باشی، وگرنه مطمئن باش بابت حرفات جواب پس میدی، مطمئن باش.. 

عزیزم دنبال چی هستی کل تاپیکو مشوش کردی .

وااا من راه حل دادم بقیه ک مثل خود شما فقط یقه منو گرفتین

یعنی خدایی هر چ بیشتر میگذره و هی اضافه میشید بیشتر ب فضول بودن و بی اخلاقیتون یقین پیدا میکنم...

لابد تازه هم قران به سر تموم شد آره؟!

کاش واقعا تاثیر داشت رو شما

خب شما ک راه حل دارید به استارتر ذکر یاد بدید جای بحث و مشوش کردنی ک از طرف شماس ن من

🤣🤣🤣🤣🤣 کجا اسی تایید کرده؟ من چنین چیزی نمیبینم😂ههههه، نه جانم جلو روت تو سایت عمومی عین رفتارت ...

خنده هات یادت باشه

وااا من راه حل دادم بقیه ک مثل خود شما فقط یقه منو گرفتینیعنی خدایی هر چ بیشتر میگذره و هی اضافه میش ...

امیدوارم بخاطر تبلیغ این حرف هارو نزده باشی فقط ، دیگه هم حرفی ندارم با شما 🙏

🤣🤣🤣🤣🤣 کجا اسی تایید کرده؟ من چنین چیزی نمیبینم😂ههههه، نه جانم جلو روت تو سایت عمومی عین رفتارت ...

علاوه بر چیزایی ک گفتم ب شدت عصبی و پرخاشکر هم هستین،از حنده های عصبیتون مشخصه

ب اعتقاد نیست نبخشیدن و حلال نکردن

بله من نمیبخشم شما رو بخاطر رفتار زشتی که امشب با من داشتین و تمسخرتون

خود دانید و خداتون

امیدوارم بخاطر تبلیغ این حرف هارو نزده باشی فقط ، دیگه هم حرفی ندارم با شما 🙏

من حتی تاپیکشم زدم،و نیازی ب تبلیغ نمیبینم چون هیچ سودی برای من نداره و چیزی تو جیب من نمیره

من از اولم باشما حرفی نداشتم

خنده هات یادت باشه

منم نمیبخشم و میسپارمتون به خدا. 

بخاطر تهمت اینکه غیبتتونو کردم درحالیکه فقط عین رفتارتونو شرح دادم تا اون بنده خدا ناراحت نباشه. 

بخاطر اینکه بهم تهمت زدین که بشدت پرخاشگر و عصبیم. 

بخاطر تهمت اینکه خنده هام عصبی و از روی تمسخر بوده در حالیکه خدا شاهده خنده هام از تعجب از رفتار ضد و نقیض شما بود. 

برای اینکه بهم گفتین رفتارم زشت بوده، درحالیکه حتی یک کلمه بهتون بی احترامی نکردم..  

و بخاطر این حرفی که بهم زدین و واقعیت نداشت: "دیدین ک استارتر تایید کردن ک با قانون جذب ، جذب داشتن". 

اگه حقی داشته باشم، بابت این رفتارهاتون ازتون نمیگذرم. 

«وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ»