2777
2789
عنوان

بنظر شما این حرف توهینه

108 بازدید | 9 پست

بهم گفت که وقتی دو سه نفر ی چی میگن ی کم فک کن 

کلا دو نفر بودن مخالف با ی کار من 

یکی شون تو‌ مجازی بود بهم اینو گفت 

بنظرتون توهینه یا نه 

گفتم لطفا ادب رو رعایت کن و اینا، بهش برخورد

بنظر من ب یکی ک احمقه میگن ی کم فک کن 

نظر شما چیه 

البته بعدش هم ی چیزایی گفت ک خیلی توهین بودن 

ولی میگفت چون من گفتم ادب رو رعایت کن و توهین کردم بهش ، توهینای دیگه ش حقمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی خیلی زیاد ، حالا گاو نه ولی حق با من بوداصلا هم قبول نداشت این حرفش توهینه

خب چون قبول نداشتن و زیر بار نمیرفتن گفتم گاو هستن ، شایدم گاو نیستن امشب گاو شدن ، نمیدونم

این که یکی بهت بگه یکم فک کن توهین نیس ولی اگه به هر دلیلی تو گفتی ادب رو رعایت کن و بعدش توهین کرد برای خوردن دوتا افسریه ناب واجد شرایط هستن

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!
این که یکی بهت بگه یکم فک کن توهین نیس ولی اگه به هر دلیلی تو گفتی ادب رو رعایت کن و بعدش توهین کرد ...

اخه غریبه بود من نمیشناختمش بعد گفت ی کم فک کن😐

بعد انقدر بهم توهین کردددد بخاطر همین که بهش گفتم لطفا ادبو رعایت کن ، میگفت این جمله ت تهمت هم بوده 😐 

اخه غریبه بود من نمیشناختمش بعد گفت ی کم فک کن😐بعد انقدر بهم توهین کردددد بخاطر همین که بهش گفتم لط ...

فرقی نمیکنه غریبه اشنا توهین نکرده و در مقابل حرف تو هم بد نبوده که یارو به تریش قباش بر خورده و وحشی شده

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!