2777
2789

خیلی یجوریه این کا..ستوم اینا که توایستا هس خودشونو همینجوری بپوشه قشنگه ها تو خونه ولی وقتی موقع..... میپوشن و شوهره میفهمه برا اون پوشیده یجوریهههه بدم میادد

کسی اینجوری هست؟

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

خب ادم واسه شوهرش نپوشه واسه کی بپوشه:/

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع .. یجوریه حالت عادی تو خونه خوبه

خب اون کاستوم ها مناسب مواقع عادی پوشیدن نیست

خیلی بازه و تحریک کنندست

برا موقع رابطه ج خوبه

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

کلا تو خونه لباسای ازادو باز میپوشم و عاشق اینم ب‌خودم برسم خب شوهر این تیپارو نبینه باید کی ببینه؟🤔😅

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

بله میپوشم ولی چه فایده شوهرم کلا شبیه خروسه ،هیچی بلد نیس و دو دیقه ای هم کارش تموم میشه و من بیشتر حس بد میگیرم ....ولی سالهاس برای تنوع و ب امید بهترشدن رابطمون تمام تلاشمو میکنم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
تو خونه دیگ

تو خونه به عنوان لباس تو خونه ای مناسب نیست

نه از من با چادر هم تحریک میشه نیاز نیس😆😆😆😆👺👺جهت خنده🤗

اوایل ازدواج که گونی هم بپوشی‌ داستان دارید 😅

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید