2777
2789
عنوان

یه خواهشی ازتون دارم دوستای گلم

85 بازدید | 7 پست

اگه میشه تو این شب قدر ،منو خانوادمم یاد کنید

برای سلامتی امام زمان، سلامتی و عمر طولانی برای خانوادم و خودم 

برای سلامتی و شفای مادرم و دخترم

انشاالله خودتونم حاجت روابشید 🙏 

چشم اگر دوست داشتید تاپیک اخرم شرکت 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صلوات فرستادم برات نرگس. دعاکن ابروم نره حاجت رواشم همسرم طلباشو بگیره خونه ماشین بخریم پسرم تشنج نکنه حرف بزنه پدرمادرم وهمسرم برادرم و بچم و خودم سلامت باشیم زندگی خوبی داشته باشیم چشم وپاهام خوب شن

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
صلوات فرستادم برات نرگس. دعاکن ابروم نره حاجت رواشم همسرم طلباشو بگیره خونه ماشین بخریم پسرم تشنج نک ...

انشاالله تنت سلامت باشه خواهر گلم 

انشاالله بحق سه ساله ی اربابمون خداوند متعال الساعه حاجت روات کنه ، 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

انشاله به همه ی خواسته هات برسیمیشه برای شفای آرسام دعاکنید

انشاالله بحق علی اصغر امام حسین خداوند پسرتو شفا بده و حفظش کنه برات

برای شفای دختر منم دعا کن

انشاالله بحق علی اصغر امام حسین خداوند پسرتو شفا بده و حفظش کنه براتبرای شفای دختر منم دعا کن

مرسی خواهرگلم

انشاله امام علی واسطه ی شفای دخترگلت بشه

انشاله به زودی بیای خبرسلامتی یشوبدی

میشه برای شفای پسرم صلوات بدین  لایک کنین منم بفرستم براتون