2777
2789

چیجوری سوخته

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

بوتاکس مژه مثل کراتین مو هست 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بوتاکس مژه چیه @dana

بوتاکس مژه یک روش زیبایی است که برای بهبود ظاهر مژه‌ها استفاده می‌شود. در این روش، از تزریق بوتاکس (نوعی پروتئین مشتق شده از سم باکتری بوتولینوم) در ناحیه اطراف چشم و مژه‌ها استفاده می‌شود. هدف اصلی این روش، کاهش چین و چروک‌های اطراف چشم، ایجاد ظاهری جوان‌تر و گاهی اوقات افزایش حجم و حالت مژه‌ها است. ### نکات مهم درباره بوتاکس مژه: 1. **موقت بودن اثر**: اثرات بوتاکس مژه معمولاً بین ۳ تا ۶ ماه باقی می‌ماند و پس از آن نیاز به تکرار دارد. 2. **عدم افزایش طول مژه**: بوتاکس مژه به خودی‌خود طول مژه‌ها را افزایش نمی‌دهد، بلکه بیشتر بر روی پوست اطراف چشم و حالت مژه‌ها تأثیر می‌گذارد. 3. **نیاز به تخصص**: این روش باید توسط فردی متخصص و دارای مجوز انجام شود تا از عوارض احتمالی جلوگیری شود. 4. **عوارض احتمالی**: مانند هر روش تزریقی، ممکن است عوارضی مانند قرمزی، تورم یا کبودی در ناحیه تزریق مشاهده شود. در صورت بروز هرگونه عارضه جدی، باید فوراً به پزشک مراجعه کرد. ### توصیه‌ها: - قبل از انجام هرگونه روش زیبایی، حتماً با یک متخصص پوست یا زیبایی مشورت کنید. - از انجام این روش در مراکز غیرمجاز یا توسط افراد غیرمتخصص خودداری کنید. - در صورت داشتن سابقه حساسیت یا بیماری‌های خاص، پزشک خود را مطلع کنید. به یاد داشته باشید که سلامت و ایمنی شما در اولویت است و هرگونه تصمیم در مورد روش‌های زیبایی باید با آگاهی کامل و تحت نظر متخصص انجام شود.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

هیچکار شیمیایی ای روشون انجام نده....  تقویت کننده مژه و ابرو بزن بهششون

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
لیفت مژه کرده بودم اوایل اسفند نگو موادش بد بود زد سوزوند مژه هامو😐😂من وقتی میخام ب خودم برسم:الا ...

وایییی چرا مگه جای بد رفتیییی 

چقدر حیف 

بهش نگفتی؟؟؟ 

به نظرم نکن چون ضرر دارن از جاش برس به مژه هات سرم تقویت کننده سریتا بخر مژه هات طبیعی کلی بلند میشن

بیشتر ببینید
وایییی چرا مگه جای بد رفتیییی چقدر حیف بهش نگفتی؟؟؟ به نظرم نکن چون ضرر دارن از جاش برس به مژه هات س ...

🫠۴۰۰تومن گرفت واس دوستام خوب بود واس منو رید شانس ندارم که

عه آخه غمم گرفته کی قراره صاف بشن اینا اصن صاف میشن یا تا آخر فرن

بوتاکس مژه یک روش زیبایی است که برای بهبود ظاهر مژه‌ها استفاده می‌شود. در این روش، از تزریق بوتاکس ( ...

هوش مصنوعی سایت!؟

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید