2777
2789

اول تحویل میگرفت منم محترمانه جواب میدادم

ولی فکر کنم حالت صورتم همه چی رو لو داد که ازش خوشم اومده اونم رفتارهاش نشون از توجه میداد

بعد یهو عوض شد۲ماه و نیمه بی توجهی میکرد در حد فرار قایموشک بازی

منم دیدم حتی در حد سلام بیتوجهی میکنه محل سگش نذاشتم 

حالا از طریق یه نفر ازم خاستگاری کرده 

حالا من موندم دیگه اعتمادی ندارم بهش و برام عجیبه تا اخرین لحظه بی توجهی میکرد مرگش چیه خاستگاری کرده؟؟؟

دخترا این یه هشداره ؟ کسی که انقدر راحت یه شبه عوض میشه و توجهشو از من میگیره جوری که انگار من وجود ندارم ، ازدواج باهاش خطرناکه؟ 

بعضی پسر ها نمیتونن خودشونو جدی نشون بدن و یا اصلا لفظی محبت و توجه کنن درونگرا هستن

اما عملی اوکی هستن

فقط 50 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با خودش و احساسش درباره تون درگیره 

اون کسی که واسطه کرده اگه خانوادش هستن که هیچی 

اگه کسی دیگه ای هست جدی نگیرین این آقا پسرو آدم مودیه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

با نظارت بزرگترها و در چارچوب خانواده بیاد جلو بعد شما هم تحقیق و ...به پدر بسپرید

مثل ی خواستگاری که قبلا نمی‌شناختید 

اینطوری بهتر میشه فهمید خودش میخواد یا مجبورش کردن

ی مدت برا آشنایی صحبت کنید

نه نه نه ...

بعضی ادما ک علاقه مند میشن دیگ نمیتونن نگاش کنن یا نفس کشیدن در محیطی ک اون فرد هست براشون بشدت سخته در حد خفگی ...

فرار بخاطر اونه ...

و ممکنه جریال برعکسم باشه ها چون ریز علائمی ک دادی شبیه این بود ک میگم 

من یکی مطمئن بودم دوسم داره کل فامیل فهمیده بودن چون وقتی منو میدید فرار میکرد منم برداشتم مث شما بود ...

هر جای دنیا ک من بودم اون نبود اصن نمیتونست حضور منو تحمل کنه حتی یه بار داداشم فک کرده بود با اون قهره و ... کلی براش قاطی کرده بود 

ولی بنظرم اگر باهم ازدواج میکردیم خیلی عشقمون اسمونی میشد 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید