2777
2789

مادر من ۳۶ سالگی دنیا اورده من خیلی اذیتم چون هیچ جوره نمیتونه کمکم باشه.نمیتونم باهاش درد دل کنم .یهو خیلی بزرگ وجا افتاده شدم.در عین حال که باید بچه داری کنم باید مراقب مادرمم باشم.خلاصه همه جوره فشار رومه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من اختلاف سنی ام با مامانم دقیقا ۴۰ ساله ، خداروشکر مامانم هم فارغ التحصیلیم رادید هم عروسیم هم ...

عمرشون با عزت چشم نخوری عزیزم لازم نبود همه رو بگیا خدا سلامتی بده چشم بد دور

ولله ما درگیر یک مشت کلیشه شدیم قدیمی های سایت من میشناسن مامان یلدام 

همه میگفتن طلاق گرفتی دخترت آسیب میبینه در تمام دختران فامیل رتبه یک داره 

قلم چی رتبه ۹۹ کشور 

گفتن ناپدری اذیت میکنه پنج سال همسرم صبح ها دخترم برد مدرسه و آورد 

واقعا از کلیشه جدا باید زندگی کرد 

هر زندگی قانون خودش داره و یک نسخه نمیشه برای همه پیچید 

میگه در حق دومی ظلمه

پس دیگ چ بهتر

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
کلا سن ازدواج بالا رفته واقعا زن ها باید به استقلال برسند بعد ازدواج کنند و مادر بشن که اونم میشه سی ...

آره خوب من 37سالگی تازه ازدواج کردم. دوست داشتم دومی هم همون یکسالگی اولی بیارم اما خوب خدا نداد و پیگیزی درمانی هم همسرم پایه نبود. الان تو مدرسه مدر فعال منم.اونم بخاطز اینکه میگم بزار تا میتوانم تا اکی ام پا ب پاش باشم.شغلم گذاشتم کنار ک سرحال تر باشم و دیرتر علائم پیری نمایان بشه راهکار داره. واسه کسی ک دیگه شزایط کش این بوده و باید مالی هم تامین باشه کامل مهمه سنت بابا ولی درآمد آکی باشه. آینده بچه تامین باشه  کامل محتاج کسی نباشه