2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد نامزدی برادرش

304 بازدید | 29 پست

مادرشوهرم چند ماه پیش برای برادرشوهرم خونه و ماشین خرید. در صورتی که به ما هرگز هیچ کمکی نکرده. ما یه وام احتیاج داشتیم که خودمون خونه بخریم. میخواستیم رو سندشون وام بگیریم خودمون پرداخت کنیم.گفتن نه. ولی میخوان همون وامو بگیرن برای برادرشوهرم عروسی بگیرن. در صورتی که ما عروسیمونم شوهرم گرفت. حتی کادوی عروسیمونو شوهرم بهشون داد که بدن بهم. هزار تومنم تا حالا بهمون ندادن. ولی به برادرشوهرم خونه ماشین عروسی و طلاهای زنشو میدن. بعد انتظار دارن ما ناراحت نشیم و خم به ابرو نیاریم. آخه مگه میشه الان شوهرم لج کرده میگه نمیریم خواستگاری و نامزدی. میگه ما نتونستیم خونرو بخریم مگه براشون مهم بود که الان ناراحتی اونا برامون مهم باشه. چرا بعضی مادرا اینجورین واقعا

حق داره...به تصمیمش احترام بذار و دخالت نکن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم باشم  جای شوهرت بدتر واکنش میدم البته من تک فرزندم ولی خوب حق داره غرورش جریحه دار شده سعی کن اصرار به رفتن نکنی فقط بگو امیدوارم که  خانواده ات از چشم من نبینند و نگن من فریبت دادم 

شوهرت عاقله...خواهشا شیرین عسل بازی درنیار...حق داره..تو دخالت نکن که زورش کنی ببریش...پدرمادرش فرق گذاشتن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم