2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102722 بازدید | 577 پست
فک نکنم همچین چیزی باشع چون پول نداره کیه اینو محل کنه

مگه به پوله ، اتفاقا چون بی پوله یکم بهش رو بدن فکر می‌کنه چی هست و دیگه به قول تورکها : سفهلر

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

۴۱ بار پشت سر هم سوره ی نصر بخون 

همبن الآن بخون ( هم شب قدره ؛ هم ایام قمر در عقرب سپری شده

به بابات بگو

بلکه بیاد دو تا بزنه تو دهنش ببینی حرف حسابش چیه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
اگه هم میگه خانواده ی درست حسابی نداری ، یعنی نقش درست حسابی رو هم نمی‌توانند بازی کنند!؟ وای به حال ...

ازاین به بعد میخوام بگم به همه چندین ساله ریختم تو خودم 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
مردا چه مرگشون شده

یکی از دلایلی که مردا یه جوری میشن ، انتظاراتی که از رابطه جنسی دارن مرتفع نمی شه ،

مردا معمولا با خانومشون درباره رابطه شون صحبت نمی کنن ولی انتظار دارن شریکشون همه چیز رو بدونه ، 

البته اینها تجارب شخصی منه ...

در صورتی که انتظاراتشون از این مورد برآورده نشه شروع به لجبازی و دعوا و خشم و .... میشه

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

شوهر منم دو سه دفعه ست بازومو فشار میده تا حدی که کبود بشه

منم شب عیدی از خونه پرتش کردم بیرون

از خدا خواسته رفت خونه مادرش

منم دارم نفس میکشم به خدا از دستش راحت شدم  

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
یکی از دلایلی که مردا یه جوری میشن ، انتظاراتی که از رابطه جنسی دارن مرتفع نمی شه ،مردا معمولا با خا ...

نمی‌دونم چرا همه فکر ذهنشون پایین تنشونه

زندگیم تک دخترمه🩷

هرچقدر هم وضع مالی خانوادتون خوب نباشه خانوادتون هستن بعدش شما اقدام کنید از مهریه همون ابتدا که اجر ...

اگه تکرار کنه همین کارو میکنم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍