2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102332 بازدید | 577 پست
خدا لعنتشون کنه که با بچه تهدید میکنم منم شوهرم با گرفتن بچم تهدید می‌کنه الهی به همین شب عزیز خدا ج ...

الهی آمین

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش منو میزنه سرم دادمیزنه بچه میترسع بهم میگه میبینی چیکار کردی....؟مگه نمیگم خفه شوو

پس شما حتی برای ترسوندنم شده برو خونه ی پدر مادرت و نهایتا بچتو با شرط و شروط ببین خیلی بهتره ک هم خودت عذاب بکشی هم بچت

عزیزدلم الکی که نمیشه یهو یه روز بلند شد اخلاقش عوض شد؟ اصلا از اول خوب بوده؟

آره اول خوب بود نزدیک یساله نه رابطهه داره باهام نه رفتار خوب

هیچ غلطی نمیتونه بکنه بچه تا هفت سالگی باتو 

منم ی هفته قبل عید کتکم زد گفت بچه و هم نبر ولی من رفتم از مدرسه بچه و بردم و قهر رفتم خونه پدرم خط و گوشی و هم خاموش کردم 

ارزش نداره این زندگی ها 

زندگی ک بچه کارش بشه گریه و جیغ زدن برای کتک خوردن مامانش 

خیر نبینه ایشالا میخواستی صورتشو ناخون بندازی چن سالته

همین نفربنو میکنم میگم خیرنبینی واقعا هم خیرنمیبینه

25سالمه

17ماهس

طبق قانون باید با شما باشه از چی نیترسی گلم برو حقت رو بگیر قانون پشتت هست 

مهریه هم اجرا بزار ی کم ادم بشه 

اینده بچه برات مهم باشه چون اینجور ادم ها اعتماد ب نفست رو عزت نفست رو لکه دار میکنن

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی 

عجبا بعدش تهدید هاش نترسین تا هفت سالگی بچه پیش تون هست بعدش هم پسران در 15 سالگی و دختران در 9 سالگی به بلوغ می‌رسن و بعد از اون خودشان می‌تونند تصمیم بگیرند که دوست دارند با کدوم والدین شون زندگی کنن اگ شرایط نگهداری شون هم نداشتین هفته یک مرتبه تا دومرتبه حق حضور دارن پیش تون ،شما دادخواست مهریه تون و دادخواست عسروحرج  بزنید بعد پروندتون اجرا میخوره ساکت هستن بعد میبینید جرات هم ندارن تو دادگاه چیزی بگن تا برسه بگن کتک میزنم خانمم

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید