2777
2789
عنوان

اگه با جنین اهدایی یچه دار شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 124 پست
یعنی از ژن خوده اسی و شوهرش تو بچه هس؟

نه دیگه اسمش روشه اهدایی

اون میشه ای وی اف

یعنی جنین یه زن و شوهر دیگه رو میذارن تو رحم این خانم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
اگه این روش امکان دارد .اسپرم تخمک از یه آدم‌ خب دلنشین باشد خوبه چون بچه به اونا میرد

این چه حرفیه فقط از نظر ظاهری شبیه میشه وگرنه از نظر اخلاقی که تربیت مهمه و پیش خودشون تربیت میشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم خیلی خوبه برای کسایی که همه راه ها رو رفتن و نشدهوو در نهایت تصمیم گرفتن از پرورشگاه بیارن ا ...

دقیقاً همین طوره.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
من جنین داشتم سه تادوتا هم باردار شدم اون سه تا موندمنم به دکترم گفت اهدا میکنماونم برا یه خانمی که ...

کنجکاو نشدی ببینی چه شکلی شده؟

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
راهی نداره یه نوزاد از پرورشگاه بیارید؟به جایی اینکه یه بچه رو به این دنیا بیارید بچه ای که قبلا به ...

ببین خیلی به هر دو گزینه اهدایی و بهزیتی فکر کردم . تمام جوانب و بررسی کردم فعلا برام اهدایی تو اولویت هست اما ممکنه باز نظرم عوض بشه برم دنبال بهزیستی

عه چ جالبوای منم قراره آی وی اف کنم یکی دوسال دیگه یعنی ممکنه از منم جنین های اضافی رو اهدا کنن؟

نه

اگر  نخای  از بین میبرن

یه مدت نگه میدارن و هزینشو میگیرن البته

جون خیلی  وقتا ممکنه باز بچه بخای  یا بچه مشکل  دار باشه سقط شه یا هر چی

من چون دوقلو دار شدم و یه پسر هم شوهرم قبلا از  هنسرش  داشت دیگه کافسمون بود

منم اهدا کردم با رصایت خودم و شوهرم

به من پارسال گفتن میشه ۱۰۰ اومن اما هنوز نوبتم نشده ایشالله خیره و خودت باردار میشی خدا کمک هممون کن ...

بعد با همون جنین حامله شدن قطعی هستش؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
منم باید همینکارو کنم یکساله تو نوبتم نوبت نشده و لحظه ای نیست بهش فکر نکنم شما اهل کجایی

ببخشید میتونم بپرسم ازکدوم شهرو کدوم بیمارستان هستین؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون