2777
2789

ضد آفتابهای ایرانی :سیسپرسا .لافارر.سی گل حفاظتشون خوبه 

خارجیا هم ایزدین و لاروش پوزای خوبن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برا پوست چرب کدوم بهتره، میخوام رو پوستم نماسه و سنگین نباشه

همشون مدل فلوئیدی دارن که مناسب پوست چرب هست .

پیشنهادم همون برایت مکس هست چون بقیه برندای ایرانی قیمت مناسب هر کدوم یه مشکلی دارن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
من اهل کرم پودر و اینا نیستم اخه🥲

ضد آفتابم در حد کرم سفید نمیکنه. فقط یکم پوست صاف‌تر و روشن‌تر میشه

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

خیلی خوبه برا پوستای چرب(ضد افتاب فلوئید مای) 

وقتی میزنی انقد سبکه انگار هیچی نزدی

من خیلی وقته مای میزنم

این لک و اینام نشده ،

تازززززه جای جوشامم لک هاشو بردهههههه ، 

البته این رو هم بگم توی خونه هم میزنم

هر ۴ ساعت تمدید میکنم

و شنیدم ضد چین و چروک و پیری هم هست

دیگه حتی اون روی سلیطمم بی حوصلس

رویوال 

برایت مکس 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
همشون مدل فلوئیدی دارن که مناسب پوست چرب هست .پیشنهادم همون برایت مکس هست چون بقیه برندای ایرانی قیم ...

عزیزم تجربه ضد افتابای استیکی و داشتی 

من سفارش دادم حالا نمی‌دونم محافظتش بالاست یانه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
عزیزم تجربه ضد افتابای استیکی و داشتی من سفارش دادم حالا نمی‌دونم محافظتش بالاست یانه

مصی جون یه سوال 

نظرت درباره ضد آفتاب ایزدین چیه ؟ 

و اینکه به نظرت ضد آفتاب رنگی اگر در طولانی مدت استفاده کنیم صورت رو لک میندازه ؟

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید