2777
2789

۸ ساله پدر و مادرم جدا شدن.مادرم شاغل بود و با پدرم با همدیگه خونه رو ساختن و از خونه چیزی به نام مادرم نزد ولی دست نوشته داده که چه مبلغی از مادرم گرفته بابت خونه.و مادرم بخاطر ما بعد از جدایی پولشو طلب نکرد گفت میرسه به بچه هام

و پدرم ازدواج کرده الان و یک دونگ به نام زنه زده بدون اینکه از ما بپرسه و فقط خبر داد بهمون...دارم اتیش میگیرم

اون لحظه ای که گفت بهم.شک شدم لال شدم و الان دارم دیوانه میشم مادرمم کلی گریه کردو غصه خورد

چکار کنم؟؟چی بگم بهم که تا بقیه خونه رو به باد نداده به نامم بزنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی یه دونگ که مهم نیست حق خود پدرتون بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
یه دونگ دیگه حقشه خب پنج دونگ هم برای شما

حقش نیست.زنه نه قیافه داره اخلاقم نداره قرص اعصابم میخوره و حق مادر منو زده به نامش..و اینکه بچه دارم نمیشه و لگه روزی بمیره پولای ما میره تو حلقوم خانوادش

حقش نیست.زنه نه قیافه داره اخلاقم نداره قرص اعصابم میخوره و حق مادر منو زده به نامش..و اینکه بچه دار ...

دیگه ربطی نداره ، هر زنی وارد زندگی هر مردی بشه توقع داره پولی بهش بده طبیعیه