2777
2789
عنوان

مشاور گفت نامزدتو ول کن تو این سن به هیچی نرسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 66 پست

مشاورت و عوض کن 

بازم مشورت بگیر بعد تصمیم بگیر

نامزدت جنم کاری داره؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مشاور سوال میکردی کاربر نی نی سایت هست یا نه"

به احتمال نود  و نه درصد بوده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مشاور گفت پسر ۲۹ ساله باید خونه و ماشین داشته باشه؟بر چه مبنایی این نظر رو داد؟

به قرآن 

گفت اگه از ۱۵هم کار کرده باشه باید الان همه چی داشت 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

وا خونه ساخته طفلی تو این گرونی چرت گفته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

نه عزیزم به حرف یه مشاور زندگیتو خراب نکن، اولا با چند تا مشاور حرف بزن سبک سنگین کن، بعدشم هنوز ۳۰ نشده، ولا الان ۴۰ ساله ها هم خونه ندارن، و اینکه الان پسرا بگیر نیستن، بچسب به زندگیت، جدا بشی هم باید خودت بدبختی بکشی تنها زندگی کنی

مشاورا همشون معذرتا خراب عالمن تو الان نشستی به حرف این گوش میدی

خیلی هاشون هم عالی هستن

به شخصه که خیلی از مشاور مخصوصا برای ازدواج راضی بودم اصلا این طور که گفتی شاید این یک نفر بد بوده چه ربط داره به مشاورها جمع نبند

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چه مشکلاتی داشتی باهاش که مشاوره گرفتی؟

تو مرکز مشاوره کار میکنم 

این خودش گفت حالت بده بیا حرف بزنیم 

اینارو گفت 

گفت طلاق بگیر برو مستقل شو من بهت امید دارم 😂😂

گفتم نمیشه با شوهر مستقل بشم گفت این بی پولو میخای چیکار 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

به مشاور میگفتی 

جا کش 😂😂 با دلار ۱۰۵ هزار تومنی و سکه ۱۰۰ میلیونی و طلای مثقالی ۴۰ میلیون 

کجا بدبخت بیاره خونه و ماشین بخره 

خودشون خیلی عذر می‌خوام اکثر مشاورای مردا زناشون خرابن و خرجیشونو از اون راه در میارن 

ساده‌اید اینارو نشنیدید من با خیلیاشون ارتباط داشتم 

یکی از یکی خرابتر. 

به قرآن گفت اگه از ۱۵هم کار کرده باشه باید الان همه چی داشت

از بدو تولد هم کار میکرد بازم نمی تونست بدون پشتوانه پدر و مادر خونه و ماشین داشته باشه 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
مشاورت و عوض کن بازم مشورت بگیر بعد تصمیم بگیرنامزدت جنم کاری داره؟

یه تاپیک دیگه هم زده بودم که حقوقش کمه

باهاش حرف زدم الان سر دوتا کار میره

بیشتر ببینید
خیلی هاشون هم عالی هستنبه شخصه که خیلی از مشاور مخصوصا برای ازدواج راضی بودم اصلا این طور که گفتی شا ...

شما پیش یه مشاور رفتی 

من نصف عمرمو باهاشون گذروندم 

هم آشنا داریم هم فامیل هم دوست 

همه جوره هستن توشون