2777
2789
عنوان

شبي خيلييي دلم گرفت از من به شما يه نصيحت

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 69 پست
خب عزیزم نباید اجازه میدادین که بفروشه وقتی نیاز نداشته. بعدم شاغلان باید یه مقدار پس انداز مخفی داش ...

نيازش ميدوني چيود خونه مغازه ميخره 

وام بر ميداره سر برج كارت منو به فنا ميده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی متاهلی این چیزا هم داره اما از این به بعد فکر خودت باش حقوقتو نده بگو خرج شده

الان كه تا دوسالگي بچم نميرم 

البته شبي اونقد قلبم غرورم شكست كه فقط جلو خودمو گرفتم گريه نكنم

نكته مثبتش اينه كه پدر بچه هامه وگرنه خودش ميدونه نميموندم يه ثانيه شايد چون ميدونه نمزاره يه هزاري ...

نمیدونم شاید . انشالله زندگیتون و همسرتون خوب شن

با بچه ها خوبه ؟

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
الان كه تا دوسالگي بچم نميرم البته شبي اونقد قلبم غرورم شكست كه فقط جلو خودمو گرفتم گريه نكنم

عزیزم ناراحت نباش 

هر چی هم باشه نهایت میرسه به خودت و فرزندت 

و این که امیدوارم که مهریه ات سنگین باشه حداقل..

نيازش ميدوني چيود خونه مغازه ميخره وام بر ميداره سر برج كارت منو به فنا ميده

دیگه تا وقتی سر کار نمیرین و مخارجتون بیافته گردنش قدر شما رو می‌دونه. 

شما هم راحت خرج کنین و تازه گاهی بیشتر از نیاز بگیرین و برای خودتون پس انداز مخفی کنین 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
عزیزم ناراحت نباش هر چی هم باشه نهایت میرسه به خودت و فرزندت و این که امیدوارم که مهریه ات سنگین باش ...

مهريم نصف خونه و حدود ٤٠٠ سكس 

ولي اين قدر داره كه اينا به هيچ جاش نيست 

بدتر همه اينكه راه فرارشو خوب بلده

دیگه تا وقتی سر کار نمیرین و مخارجتون بیافته گردنش قدر شما رو می‌دونه. شما هم راحت خرج کنین و تازه گ ...

خرج ميده 

ولي تا قرون به قرونشو حساب ميگيره پولش بخوره تو سرش كاش حق خودمو ميداد 

باورت نميشه اشك تو چشمامه

خدا هيچ كيو محتاج نكنه

مهريم نصف خونه و حدود ٤٠٠ سكس ولي اين قدر داره كه اينا به هيچ جاش نيست بدتر همه اينكه راه فرارشو خوب ...

بازم خوبه نگران نباش الان هر سکه نزدیک ۹۰ملیونه خیالت راحت ولی دیگه پول دستش نده بگو خرج کردم برو بریز بپاشش کن اول برا خودت خرید کن آرایشگاه لباس و و و هیچی کم نزار بگو نمونده از پولم