2777
2789
عنوان

شاغلم همه مخارجم با خودمه شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2550 بازدید | 128 پست
من خداروشکر پول دارم که لباس بخرم ولی آدم دوست داره شوهرش یه پولی براش خرج کنه

این مشکلیه که اکثر شاغلای سایت دارن

قبل ازدواج مدام روی مستقل بودن زن مانور میدن و اینکه باید دستش تو جیب خودش باشه و اویزون همسرش نباشه و بهش افتخار میکنن و بعد باز مینالن که چرا خرج مون نمیکنن 

معمولا مردیم که زن شاغل میگیره رو پول اون خانم حساب باز میکنه و خانم نمیتونه توقع کنه که همتو باید خرجم کنی هم چشمداشتی به پول من نداشته باشی

به نظرم تو گفت وگوهای قبل ازدواج طرفین باید درباره ریز این مسائل باهم به توافق برسن تابعدا اینطوری سرخورده نشن و حقی ازشون صایع نشه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم حقوق میگیرم ولی همیشه به شوهرم میگم برام بزن

خودش میگه پولی که شوهر میده خیلی یهتره چون حامیته😅

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

متاسفانه خودت بد عادتش کردی

از اول باید بهش میفهموندی نفقه بجا

من شاغل بودم یه زمانی

مثلا یچی دلم میخواست واسه خونه و دکور میگرفتم

وگرنه خرجم با همسرم بوده

هرماه نصف حقوقمو پس انداز میکردم

باقیش خرج خودم و خونه میشد

مثلا جمع میشد مناسبتی چیزی بود هدیه می‌گرفتم

مثلا اگه چیزی نیاز بود بگیرم و گرون بود

نصفشو خودم میدادم نصفشو همسرم

وگرنه خرجی ماهیانه خودم بجا بود

حق داری مورد مشابه رو تو زندگیم داشتم همون دوران عقد جدا شدم

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر