2777
2789
عنوان

شاغلم همه مخارجم با خودمه شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 128 پست
ببین اگه بی شعور نیست و نادیده نمی گیره تلاش تو رو این چیزا مهم نیسهمه جای دنیا وقتی دو نفر با هم زن ...

خوبه دوسش دارم ولی همش میخواد زرنگی کنه پولای خودش نگه داره پولای من خرج زندگی شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بعدازمدتهااومدم اینجاوهنوزم خانمای نی نی سایتی انتظاردارن درقبال روبط زناشویی پول گیرشون بیاد

انگار طرف دوست پسرشونه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

خوبه دوسش دارم ولی همش میخواد زرنگی کنه پولای خودش نگه داره پولای من خرج زندگی شه

چه پررو هستن این مردا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
برای هر رابطه که پول نمی‌خواییم ،مثلا ماهانه یه پولی بده یا عید یه لباسی بخره منظور این چیزاس

خوب توکه سرکاری ومهلت بهش نمیدی یبارهم توبهش بگوحقوق گرفتی بریم برام لباس بخر اگه گفت نه بیامن واست میخرم😃

ببخشیدالان شمابخوایدبریدجایی تنهازندگی کنید بایداجاره خونه بدین پول غذا بدین یاعذابپزین و ظرف بشوری ...

میشه نظرتون رو در این باره بپرسم. اصلا یه زن خانه دار که شاغل هم نیست. کارهای خونه رو انجام میده. یعنی مدیریت داخل خانه با ایشونه. مرد هم میره کار بیرون و پول درمیاره. و کمی رو بابت خرج خودش و بچه ها و خانمش میده. الباقی رو پس انداز میکنه. بعد چند سال آقا صاحب اموال هست و خانم رو طلاق میده. و خانم صاحب هیچ چیز. 

مثال شما مثل اینه بگید تو شرکت به آشپز هم غذا میدن پس حقوق نگیره 

مرد اونموقع که شرایط انقدر داعون نبودوظیفش بودخرجی بده نه الان که باحقوق ۱۲میلیون بایدیکماه سرکنه

نمیدونم خانومی یا اقا

اما خیلی واضحه که این مرد دنبال اینه از همسرش پول خرج بشه..مستقیم نمیتونه،هیچی برای همسرش نمیخره!

دفاعی نداره این کار

خوب توکه سرکاری ومهلت بهش نمیدی یبارهم توبهش بگوحقوق گرفتی بریم برام لباس بخر اگه گفت نه بیامن واست ...

من خداروشکر پول دارم که لباس بخرم ولی آدم دوست داره شوهرش یه پولی براش خرج کنه

میشه نظرتون رو در این باره بپرسم. اصلا یه زن خانه دار که شاغل هم نیست. کارهای خونه رو انجام میده. یع ...

اگه توخونه کارمیکرد بایدبه زن پول داده میشد....نمیگم الان نبایدپول بده ها...الانم بایدبده...الانم بایدازسرعشق ومحبت ولطف به همسرش بهش پول بده براش لباس بخره و...

ولی اینکه این انتظارتوی ماباشه که من الان کارمیکنم ومیتونم براخودم لباس بخرم ولی بگم وظیفه شوهرمه  این منطقی نیس

درضمن هزینه هابایدمشترک باشه ونسبت به حقوقی که هرکدوم میگیرن هزینه کنن وخلاصه عشق وحال کنن واموالم نصف ونصف بنام دوطرف بشه

پول داره تازه دنبال راهکاره پولای منم ازم بگیره

بشکل طلا برای بچه اگه داری پس انداز کن وام بگیر قسط بیار که ولت کنه 🙈🙉🙊 من اینکاروکردم چون دست خودشون نیست  البته شوهرمن خونه و ماشین قسطی خرید با کلی وام که گرفت واقعا گرفتاره.. یه کم کمکش میکنم ولی خرج خونه نود درصد وقتا  بااونه لباسم اکثرباخودمه اون سالی دوسه بار لباس و کادو  میگیره یه ذره شل کنم پررومبشه 🙈 

من برخلاف بعضیا نظرم اینه خرج کردن مرد یه نوع محبته تازه به احساس قدرت و مسئولیت خودشم کمک میکنه . منکه وقتی فقط کلامی محبت میکنه میگم خب سوپرایزم کن چیزی که دوست دارم بخر...  اونم دیگه بخودش میاد زندگی با هیجان خوبه. باهاش حرف بزن درست میشه عزیزم 

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
بیشتر ببینید
من خداروشکر پول دارم که لباس بخرم ولی آدم دوست داره شوهرش یه پولی براش خرج کنه

دوستم  از آلان به بعد رویه رو عوض کن خرید خونه رو نکن  حتی اگه نونی تو خونه نباشه  یا چیزی که باهاش آشپزی کنی برای خودت اصلا  تنها برو رستوران غذا بخور 90 درآمد  پس‌انداز کن  برای  خودت   شوهرت  بهش اطمینانی  نیست در آینده  چکار کنه

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

حق با توعه

یه چاله برای پولات بکن 

ماشینی ،زمینی

نزار پولات خرج بشه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،