2777
2789
عنوان

شاغلم همه مخارجم با خودمه شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 128 پست
نه بابا گفت برا خونه خرید نمیکنه چون میدونه خودم میخرم

خب دیگه اینجاش خوب نیس اگه هیچی نمی خره

من و همسرم دوتایی برای خونه خرج می کنیم مثلا دوتا کیسه برنج بخریم من پول یکیشو میدم

یا مهمون داشته باشیم یه خرجایی اون می کنه یه خرجایی من

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نگفت هیچی نمی خره گفت مخارج خودمو خودم میدمقاعدتا مخارج خونه و مایحتاج خونه منظورش نیست

مخارج خودم با خودمه ، خوراک کم میخره یه بخشی هم خودم میخرم ، پرده پاره میشه خودم میخرم وسایل برقی و اینا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا این چجور زندگی ایهاصلا حرف نمیزنید؟ مهمون بیاد یا مهمونی برید چی؟

هیجا نمیریم هیشکم‌خونمون نمیاد یه پسر یازده ساله دارم که فقط این شرایط بخاطر تون تحمل کردم انشاالله امسال جدامیشم

اشتباه میکنی منم درآمد دارم ولی پول تو جیبی میگیرم 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
مخارج خودم با خودمه ، خوراک کم میخره یه بخشی هم خودم میخرم ، پرده پاره میشه خودم میخرم وسایل برقی و ...

وای خیلی اشتباه میکنی بعدا پشیمون میشی

اینقدر نخر تا خودش بخره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
یا خدااااا..همینه مردا میگن نمیخایم زنامون کارکنن.مگه اون کاراواسه کی میکنی خونه توهست و س ک س هم که ...

برای هر رابطه که پول نمی‌خواییم ،مثلا ماهانه یه پولی بده یا عید یه لباسی بخره منظور این چیزاس

نه شوهر عابر بانک نیس زن کلفته بیرونو خونه یکسرع عین ماشین کار کنه بدون چیزی والا شوهر من که یه مرده ...

خیلی دلمون میخواس شرایط مملکت اینجوری نبودکه تابچه۱۴ساله مجبورباشه کارکنه وخرجی خودشوبده که بقول شمااروق روشنفکری نزنیم وبگیم شمابشین توخونه سروریتو بکن وشوهرت وظیفشه پاره بشه تاخرجیتوبده....خیییییلی دلمون میخواس همه چی عالی بوداونجوری که شماهاتوذهن خودتون ساختین

شوهر وظیفه داره نفقه بده

زن شاغل اگه بخواد تو خرج و مخارج میتونه کمک کنه

اما همسرتون داره مفت خوری میکنه

من باشم کارای خونه رو نصفه و نیمه انجام میدم

هرچند تا الانم نباید انقدر رو میدادین

مخارج خودم با خودمه ، خوراک کم میخره یه بخشی هم خودم میخرم ، پرده پاره میشه خودم میخرم وسایل برقی و ...

ببین اگه بی شعور نیست و نادیده نمی گیره تلاش تو رو این چیزا مهم نیس

همه جای دنیا وقتی دو نفر با هم زندگی می کنن زن و شوهر یا پارتنر ، یه حساب مشترک دارن که اندازه مخارج ماهانه هر دوتاشون پول می ریزن توی اون حساب و از اون خرج می کنن 

اما توی ایران قاعده و قانون اینه که مرد خرج زن رو بده که منطقی پشت این ماجرا نیست

و البته مرد ایرانی هم عموما معرفت نداره و زحمات زن به چشمش نمیاد 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خب عزیزم دارین میگین که خرج خونه رو میده ولی نمی‌رسه که برای شما اونقد خرج کنه. خب طبیعیه برای زندگی ...

من کلا اهل زیاد خرج کردن نیستم مثلا ناخن و ژل و فیلر و این چیزا، البته من همه این ۱۴ سال کمک کردم تو مخارج خونه خرید زمین، ساخت خونه، خرید دو تا ماشین ولی گاهی برام خوب خرج کنه خوشحال میشم