2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونم واقعا خوشمزست،ولی خب همش شیمیایی مخصوصا اون رنگ و طعم دهنده

شما از کجا اطلاع دارین؟

چون واقعا نسبتا قیمتشم بالاتره

و اگه بشه چای خوشمزه تری رو پیدا کرد حتما امتحان میکنم ولی هرچی امتحان کردم نمیچسبه رنگ برام مهم نیست فقط طعم

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

احمد که چای نیست رنگ خالصه😅

دقیقایه دکتر گفت چای خارجی طبع سردی هم داره چون مصنوعی هست اونا چایی نیست مثل برنج خارجی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

میدونم که میگم،نوش جون بخورید😊

چرا گارد میگیرین خب؟

مدرک یا نمیدونم مقاله معتبر خواستم یا یکچیزی که ثابت کنه

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

دقیقایه دکتر گفت چای خارجی طبع سردی هم داره چون مصنوعی هست اونا چایی نیست مثل برنج خارجی

بله دقیقا،مثل برنج های هندی که همش از نیشکر و نشاستست،یا مثل زعفرون هایی که پر های ذرت رو اسپره رنگ زرد و طعم دهنده زعفرون میزنن و خیلی چیزای دیگه

Math

گارد نگرفتم گفتین خوشم میاد از طعمش گفتم نوش جان

شما اول ریپ زدین رو بنده و گفتین رنگ خالصه و من ازتون مدرک خواستم خب طبیعیه

اگه حرفتون رو از چهارتا ویدیو اینستا و تلگرام میگید که هیچی

شما اول ریپ زدین رو بنده و گفتین رنگ خالصه و من ازتون مدرک خواستم خب طبیعیهاگه حرفتون رو از چهارتا و ...

من نه تلگرام دارم نه اینستا،حرفمم از موقعی که دانشگاه میرفتم استادمون بهم گفت،گفت چایی های چین سوم و چهارم رو میبرن اول بهش رنگ خوراکی میزنن تا رنگ چای عالی بشه،بعدش از مواد شیمایی استفاده میکنن واسه طعمشون،من این حرف رو یبار دیگه از یکی دیگه هم شنیدم،حالا شما خوشتون میاد مصرف کنید نوش جون😊

Math