2777
2789
عنوان

بین دو نفر موندم به نظرتون شرکت نفت بهتره یا جراح واسه تامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 10661 بازدید | 286 پست
ارهههه گفت جراح اتاق عمل

یاتو اسکلمون کردی یااون

در هر صورت بچسب به طرفت اینو‌ول کن

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

چرا تمام دخترای نی نی سایتی یه خواستگار پزشک دارن یه بازاری یه ورزشکار همتونم ویژگی خواستگارا شبیه ه ...

اره منم دیدم جاالبه پسرای مثلا ۳۰ ۴۰ ساله متخصص میاد دختر کنکوری رو بگیره

طرف‌اسکله احتمالا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسکول خودتی میخوای بگی ۱۳ سالگی رفته دانشگاه؟

حرفاش به تاپیکای قبلش هم نمیخوره تو روش هم بزنی تاپیک قفل میکنه میره تاپیکا دیگه التماس گزارش بزنید

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
وا خودش گفت بعد قصدش جدیه وگرنه من حتی جوابشو نمیدادم الان همه دارن توهین می‌کنن بابا فقط یه سئوال پ ...

نامزدت یا همون دوست پسرت با یک دختر اینجوری چت میکرد و قصدش جدی بود چه حسی پیدا میکردی

نمیگفتی خیانته؟

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

یاتو اسکلمون کردی یااوندر هر صورت بچسب به طرفت اینو‌ول کن

عزیزم چرا اسکلت کنم 

دکتر نیست گفت مدرک جراحی داره میگیره من سر در نمیارم 

و اینجا هم اومدم مطرح کردم دروغم چیه🫥🫥🫥

دستیاری پزشکی همون دوره تخصصه؟فلوشیپ فوق تخصص درسته؟

دستیاری همون رزیدنتیه ، تخصص

فلوشیپ و فوق تخصص بعد از رزیدنتی هست

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
حرفاش به تاپیکای قبلش هم نمیخوره تو روش هم بزنی تاپیک قفل میکنه میره تاپیکا دیگه التماس گزارش بزنید

اره گزارش بزنید تایپک پاک بشه ممنون میشم 

از شما نمیشه هیچ نظری گرفت واقعا تاسف باره

عزیزم چرا اسکلت کنم دکتر نیست گفت مدرک جراحی داره میگیره من سر در نمیارم و اینجا هم اومدم مطرح کردم ...

سردرنمیاری حپاقل حرف کاربرا رو گوش کن

یارو اسکلت کرده دختر

نامزدت یا همون دوست پسرت با یک دختر اینجوری چت میکرد و قصدش جدی بود چه حسی پیدا میکردینمیگفتی خیانته ...

درسته حق با شماست ولی آخه من که باهاش سر قراری چیزی نرفتج