2777
2789
چهار ماه دوماه بستری بود خیلی روزای بدی بود مردم و زنده شدم هنوزم ک هنوزه افسردگی تموم ندشده

حق داری بچه منم ۳۴هفتگی بدنیا آمد نزدیک به هفته تو دستگاه بود روزهای سختی بود شیرم خشک شد سزارین شدم خونمون طبقه سوم بود بدون آسانسور روزی یبار میرفتم بیمارستان بخیه هام تیرمیکشید خداروشکر زود این روزها میگذره سخته ولی خداتنهات نمیزاره سعی کن جایی نری و مهمونی زیاد نگیری تا حداقل بچت یک ساله شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم چرا زود بدنیا اومد؟چون بچه منم زود بدنیا اومد ۳۵ هفته بخاطر کم ابی کیسه اب و ۳ دور بند ناف دور گ ...

منم آب دورش کم شده بود رفتم بیمارستان بستریم کردن فرداش سزارین کردن ۳۴هفته بودم

حق داری بچه منم ۳۴هفتگی بدنیا آمد نزدیک به هفته تو دستگاه بود روزهای سختی بود شیرم خشک شد سزارین شدم ...

بخدا از روزی ک از بیمارستان مرخص شدم رفتم پیشش بغلش میکردم باشکم سزارین هنوز م جای بخیه ام درد میکنه خدا سر هیچ کس نیاره

زن ممدم
فدات♥️ دختر من۳۲هفته بدنیا اومد. خدا دخترتو حفظ کنه قشنگم

فدات گلم خدا بچه شمارو هم نگه داره براتون فکر کنم بچه های نارس زرنگترازبچه های رسیده باشند ماشاءالله دخترم خیلی باهوشه وفهمیدست

بخدا از روزی ک از بیمارستان مرخص شدم رفتم پیشش بغلش میکردم باشکم سزارین هنوز م جای بخیه ام درد میکنه ...

راست میگی واقعا سخته منم بعد آمدن به خونه تا یکی دوماه افسردگی شدید گرفتم همش گریه میکردم اصن روزهایی بود الان بچتون چجوریه 

راست میگی واقعا سخته منم بعد آمدن به خونه تا یکی دوماه افسردگی شدید گرفتم همش گریه میکردم اصن روزهای ...

خوبه خداروشکر الان تازه تازه داره یکم جون میگیره

زن ممدم
خوبه خداروشکر الان تازه تازه داره یکم جون میگیره

خدا حفظش کنه من بچم باز زردی گرفت که بردم پشت گوشش رو حجامت کردم  یکم بهتر شد باز زدیش خوب نشد دستگاه گرفتیم خونه بهتر میشد بازبرمیگشت تا شیرخشک دادم بهش خداروشکر هم وزن گرفت هم زردیش رفت

خدا حفظش کنه من بچم باز زردی گرفت که بردم پشت گوشش رو حجامت کردم یکم بهتر شد باز زدیش خوب نشد دستگا ...

ممنونم خدا بچه شمارو هم حفظش کنه الان چندسالشه و میتونم تابستون ببرم جایی مثلا منو همسرم باشیم

زن ممدم