2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اونایی که بچه های ۵ ماه تا ۵ سال دارن و یارانه میگیرن میدن

من دوتا بچه هام پنج ماه تا پنج سالن کارت یارانه رو دادم فروشگاه گفت ندارین استعلام زدم با همون کد عدد یک اومد ینی چی

چه کدی رو بزنیم

🔰اختصاصی کانال ارتش مردمی | اجرای طرح یسنا جهت حمایت از مادران دارای فرزند زیر ۲ سال:

🔹طرح یسنا(حمایت از مادران باردار و شیرده و دارای کودک زیر ۲ سال) اجرا می‌شود.
🔹اقلام و مبلغ موردنظر برای اجرای این طرح از طرف سازمان برنامه و بودجه و ستاد ملی جمعیت ارائه شده و مورد تایید قرار گرفته است.
🔹طبق گزارشات برخی از کاربران عزیز کانال این طرح برای آنها اجرا شده و مبلغ ۱ میلیون و ۲۰۰ هزارتومان کیف پول آنها شارژ شده و می‌توانند از فروشگاه ها خرید کنند.
🔸جهت استعلام باید با خط به نام خود از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* اقدام نمایید. جزئیات بیشتری که شامل چه دهک‌هایی می‌شود و یا بر چه اساسی انجام شده است منتشر نشده، در صورت مطلع شدن اطلاع رسانی می‌کنیم.

🇮🇷

من دوتا بچه هام پنج ماه تا پنج سالن کارت یارانه رو دادم فروشگاه گفت ندارین استعلام زدم با همون کد عد ...

نمیدونم عزیزم من هرچی کد میزدم نمیشد اخر رفتیم فروشگاه استعلام‌گرفت با کارت یارانمون

دهک چندید؟

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

نمیدونم عزیزم من هرچی کد میزدم نمیشد اخر رفتیم فروشگاه استعلام‌گرفت با کارت یارانموندهک چندید؟

دهکمونو نمی‌دونم فقط می‌دونم بالا مالاها نیستیم کالابرگ معمولی سه دور گرفتیم