2777
2789
عنوان

شقاق مقعد

244 بازدید | 25 پست

همه میگن یبوست نشی خوب میشه من اصلا یبوست نیستم هرروز صبح شکمم کار میکنه چند شبه شیاف همورویید هم میدارم که خون نیاد و پماد هم رکتول و باریج ولی خوب نمیشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب میکنه؟در چه حد بود شقاقت

خیلی افتضاح سوزش و خارش خیلی شدید خونریزی.. رفتم دکتر البته عذرخواهی میکنم من بخاطر یبوست شقاق گرفتم راهکارهای تغذیه ای بهم داد با پماد دلتیژل برای شقاقم...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
پماد دلتیژل بزن فقط یک هفته... منم شقاق داشتم

چجوری استفاده کردین؟ روزی چند بار؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
من چندین یار رفتم دکتر نمیدونم چرا هیچ وقت دلتیژل نمیده

خودت تو گوگل سرچ بزن راجع بهش بخون پماد خوبیه امتحان کن فقط یک هفته بزن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
یه بار تابستون امسال به خاطر یبوست که بعد دو سه ماه خوب شدم الان یک ماهه برگشته دوباره با اینکه یبوس ...

منم دوسالی هست درگیرم.روده تحریک پذیرم دارم.مکافاته یروز نرم دسشویی فورا برمیگرده.تمام فکر و ذکرم اینه چی بخورم چی نخورم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
فقط شبها میزدم ...بهتره بعد از هر دفع هم شیاف گلیسیرین بذارید

داخلی یا خارجی استعمال کردین؟ همون پمادیه که باید تو یخچال باشه؟