2777
2789
عنوان

گروه دارین

57 بازدید | 7 پست

اگ دارین لینک بدین بیام حوصلم سررفته

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

تو گروه فامیلای ما چیزی عایدت نمیشه😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

گروه طب سنتی دارم توایتا

روزانه مطالب جدید ومفید سلامتی،رضایت درمان،قبل وبعد درمان میزارم.خوشحال میشم عضو بشین .پیام بدین توابتا تالینک روبرات بفرستم اینجا نمیشه فرستاد ارور میزنه

۰۹۰۱۵۲۳۰۸۷۳

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گروه دارن ولی میترسن بگن

نی نی سایت جای پرسیدن سوال شرعی نیست چون نمیدونیم فرد مقابل چقدر تخصص داره و ممکنه از سر دلسوزی و حتی کمکشون تو اشتباه بی افتیم  ... نی نی سایت مکان مناسب بحثای عقیدتی نیست چون بسترش فراهم نشده فقط دعواست و تعلیق و بی نتیجه موندن بحث عایدمون میشه ... نی نی سایت جای تیم کشی و لشکر کشی و بهم زدن آرامش دیگران نیست ... و در آخر محل مناسبی برای تخلیه عقده های شخصی شما ...

بیشتر ببینید
دوستانه اگه میخواین اد بدین

اد چیه چجوری بدم🥲😂

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید