2777
2789
عنوان

❌کنکوریام و کسایی که دانشگاه رفتن بیانننن❌

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست
من سال اولی هست کنکور میدماگر تجربه ای داری که فکر میکنی کمکم میکنه میشه بهم بگی.. کلا در هر زمینه ا ...

عزیزم امیدوارم موفق بشییی خوب خوندییی؟اگه خوندی و چیزی خوبی قبول میشی برو حتی اگه اونی که میخواستی نیست اصلا تو خونه نمون برو اگه خواستی تو دانشگاه دوباره ادامه بده پشت کنکور چیزی جز بدبختی نیست اگه هم نخوندیی چیزی هنوز فرصت هست معدل یه بخش بزرگیه بخون که قبول شدی نگو که نمیشه و اینا بخداااا میشه با چشام دیدم که شده

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

نشه یه روزحیرت بخوریامن خودم می‌تونستم شهید بهشتی برم ولی مه های آخر استرسه به من غلبه کرد و گند زد ...

وای حسرت برای منی که 4سال بخاطرش موندم کشندس نباید اینطور تموم شده باید بشه وگرنه خفه میشم میمیرم😞

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دلیل ۴ سال پشت موندنت هم همینه جایی که باید بیشتر میخوندی ول کردی

دقیقا هر سال اینه وگرنه در طول سال خوب میخونم درصدامم عالیه پارسالم خوب خونده بودم پنیک شدم بعد عید نتونستم فقط گریه میکردم الان اون روزا جلوی مثل مرگ جلوی چشمه😭

دقیقا هر سال اینه وگرنه در طول سال خوب میخونم درصدامم عالیه پارسالم خوب خونده بودم پنیک شدم بعد عید ...

ببین 

راهی جز خوندن نداری 

یا باید این زمانایی که تکرار میشن رو بشکونی 

یا همینطور بخونی و بعد ول کنی و پشت بمونی 

البته من خودم پشتم سال اولم هست

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

عزیزم امیدوارم موفق بشییی خوب خوندییی؟اگه خوندی و چیزی خوبی قبول میشی برو حتی اگه اونی که میخواستی ن ...

ممنون قشنگم

نخوندم

همت خوندن ندارم

هی میگم از ی ساعت دیگه از فردا از فلان.. تنبل بازی درمبارم

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

ببین راهی جز خوندن نداری یا باید این زمانایی که تکرار میشن رو بشکونی یا همینطور بخونی و بعد ول کنی و ...

عزیزم امیدوارم برسی به چیزی که میخوای خیلی سخته پشت کنکور💔

پزشکی میخونم برای من فکحردن به نتیجه بهم ضربه زد و دانشگاهی که میخاستم نشد الان دانشگاه تیپ دو روزان ...

منم یکماهه گند زدم استرس چی میشه چی نمیشه گرفتمم هیچی نمیخونم

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
عزیزم امیدوارم برسی به چیزی که میخوای خیلی سخته پشت کنکور💔

آره 

منم الان چیزی بلد نیستم 

فقط کنکور میزنم که شاید بتونه جوابم کنه 

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

ممنون قشنگمنخوندمهمت خوندن ندارمهی میگم از ی ساعت دیگه از فردا از فلان.. تنبل بازی درمبارم

تورو خدا بخون که فقط خونه نمونی بخونننن ببین پشیمون میشیا سال های اول آدم رقیب زیاد داره پر انرژیه بخون بگو حتی نمی‌خوام قبول شم ولی می‌خوام به خودم ثابت کنم که میتونم بخونم

بچه ها تورو خدا سال یک و دو بخونین تموم شه حیف عمرتون از همه چی عقب میمونین

منم یکماهه گند زدم استرس چی میشه چی نمیشه گرفتمم هیچی نمیخونم

تجربییی؟

اره

تا چه حد خوندی؟