2777
2789
عنوان

بیاید بگم دوستم چیکار میکرد سرکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 20 پست
خلاصه صبح پیام داد گفت دستت درد نکنه بابت دیشب ایشالا دوباره جور بشه بریم بیرون منم چیزی نگفتم فقط س ...

قطع رابطه کن ولی اتفاقا بهش بگو چقد کارش زشت بوده و تورو خجالت زده کرده که ادب بشه و درس عبرت بگیره بعد هم از همه جا بلاکش کن

خلاصه صبح پیام داد گفت دستت درد نکنه بابت دیشب ایشالا دوباره جور بشه بریم بیرون منم چیزی نگفتم فقط س ...

پیامش جواب بده فقط بگو خواهش میکنم 

دوستای شما و حرکات دوستای شما نشانه شخصیت شماست 🦋 اگه میبینی بیرون حرکاتش اذیتت میکنه دیگه رفت و آمد نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جواب پیامشو ندادم از این به بعدم باهاش کاری ندارمکوفتم شد بخدا

تو داری کار میکنی که پیشرفت کنی

دوستت ممکنه باعث اخراجت بشه پس مانع پیشرفتته

پس باید بذاریش کنار

هرچند من حس میکنم اصلا رفتاراش عمدی بوده که اخراج شی وگرنه ادم میره محل کار دوستش خییییلی محتاط رفتار میکنه که برای دوستش بد نشه 

تو که میخوای بذاریش کنار دلیلشو هم بهش بگو.

الان که پیغام زده بگو متاسفانه من نمیتونم همچین رفتارهایی از دوستم توی محل کار بپذیرم و این کارها ممکنه باعث اخراج من بشه.

یا هر حرفی که میدونی 

البته به نظرم سن دوستت کمه که اینطوری میکنه