2777
2789
عنوان

کاهش وزن تا تثبیت

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 143 پست

اسی تو تاپیکت بودم قفل کردی به جان خودم من اصلا مسخره نکردم اهلشم نیستم بیشتر حرص خوردم و تعجب کردم از حرفت به هر حال اصلا دلم نمیخواد کسی رو ناراحت کنم معذرت میخوام اگر اینکارو کردم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی تو تاپیکت بودم قفل کردی به جان خودم من اصلا مسخره نکردم اهلشم نیستم بیشتر حرص خوردم و تعجب کردم ...

من حرف خودم نبود حرف یه آدم بسیار خاص که درجات بالایی داره رو گفتم من آدم مذهبی ای نیستم بیشتر عرفانی ام ولی حرف خودم نبود این حرف رو مطمئن هستم درسته چون کسی که این حرفو زده کم کسی نیست من اشتباه کردم جایی که نباید مطرحش کردم فک کردم ذکات علم نشرشه حالا که اینو فهمیدم بگم اما اشتباه محض بود کسی هم مجبور نیست قبولش کنه

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

دوست عزیزچیکار کردی امروزچیاخوردیچندکالری😍🥲❤

من صبحانه رو حدود سیصد تنظیم کردم سالم نخوردم ولی سیصد تا خوردم یه کافی میکس تلخ و سه تا بیسکویت خرمایی سلامت

میانوعده ام رو ۱۲۰ تا تنظیم کردم هجده تا پسته اوردم سرکارم

ولی من سالم خوری کردم یک لیوان چای با دوتا حبه قند و 5کف دست نان بربری و یک قوطی پنیر و دوگرم کره. ج ...

آفرین سالم بخوری خیلی بهتره

این سری خیلی امیدوارم بتونم یکارایی بکنم. واقعا از وزنم خسته شدم🥺

انشالله میتونی

منم امیدوارم

دیگه بسه

آدم با چاقی واقعا زشت میشه اعتماد به نفسش داغون میشه