2777
2789
عنوان

با درد طلاق در عقد چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 116 پست
ببین من چقدر بدبختم که سه سال پیش تو عقد جدا شدم تابستون امسال ازدواج کردم دوباره فکر کردم غم و غصه ...

خیلی سخته درکت میکنم.  دیگه نمیشه ازدواج هم کرد تو این زمانه💔

لعنت بهشون خدا ازشون نگذره با آبروی یه دختر بازی میکنن . من خواستگار کم نداشتم ولی انقد اشک تمساح ریخت که خر شدم البته موقعیت خوبی هم داشت ولی خب مرد زندگی نبود 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
حتما مهرتو بگیر رفتی دادگاه نگو طلاق میخوام مهرتو بذار اجرا

نمیخوام چند سال هم درگیر مهریه بشم واقعا کشش ندارم.  توافقی تموم میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما مهرتو بگیر رفتی دادگاه نگو طلاق میخوام مهرتو بذار اجرا

نمیخوام چند سال هم درگیر مهریه بشم واقعا کشش ندارم.  توافقی تموم میکنم 

اشتباه میکنی

تو این چهار ماه انقد خودمو خانوادم از دستش عذاب کشیدیم فقط میخوام اسمش پاک شه از شناسنامم. خدا کنه یکم وجدان داشته باشه مقداری از مهریه رو بده 

خیلی سخته درکت میکنم. دیگه نمیشه ازدواج هم کرد تو این زمانه💔لعنت بهشون خدا ازشون نگذره با آبروی یه ...

دقیقا منم خیلی خواستگار داشتم حتی الانم با اینکه هیچی ازم نمونده دارم فکر میکنن دختر مجردم نمیدونن چه بلاهایی سرم اومده 

نمیدونم چرا شانس من اینطوری بود فقط دلم میخواد بمیرم من حتی باکره ام ولی دو تا طلاق دارم تو زندگیم هر کی قسمت من شد اهل زندگی نبود هر دوشون بعد چند ماه فرار کردن عین نامزد تو هیچ کس باور نمیکنه یه پسر بدون دلیل و مشکل بذاره بره 

تو ازدواج دومت خیلی دقت کن من تباه شدم چقدر خودمو لعنت میکنم که کاش بعد طلاقم دیگه ازدواج نمی‌کردم اینقدر بهش اعتماد کردم مهریه رو 14 تا تعیین کردیم الانم خودش رفته دادخواست طلاق داده شب عید برام فرستاد خانواده اشم از خودش عوضی تر عین خیالشون نیست اومدن یه دخترو بدبخت کردن 

چرا یهو رفت؟

از همون اول عقد با حرف خواهراش سرد شد از من . خواهراش عفریته ان بخدا 

چون پولداره فکر کرد لیاقتش بالاتره من خودمم شاغلم پول دارم به اندازه کافی ولی خب این آدم اهل زندگی نیست 

دقیقا منم خیلی خواستگار داشتم حتی الانم با اینکه هیچی ازم نمونده دارم فکر میکنن دختر مجردم نمیدونن چ ...

عزیزم🥺🥺🥺 

نمیدونم چرا سرنوشتمون اینجوری شد. 

حرف مردم یه طرف ، آینده ی تباه شده یه طرف دیگه 

چند سالته 

عزیزم عشق زوری نمیشه وقتی گذاشته رفته بکن ازش

درسته همین‌کارو میکنم مهریه هم نده به درک . خدا حقمو ازش میگیره مطمئنم آه مظلوم زمین نمیمونه

عزیزم🥺🥺🥺 نمیدونم چرا سرنوشتمون اینجوری شد. حرف مردم یه طرف ، آینده ی تباه شده یه طرف دیگه چند سال ...

26

من تازه خودمو پیدا کرده بودم باورم نمیشه بازم همون بلا سرم اومد چقدر قول الکی داد بهم خودشو آدم نشون داد بدجور گولم زد الهی به خاک سیاه بشینه نابود بشه 

26من تازه خودمو پیدا کرده بودم باورم نمیشه بازم همون بلا سرم اومد چقدر قول الکی داد بهم خودشو آدم نش ...

هم سنیم 

الهی همین دنیا خدا جوابشونو بده . یه ظلمی در حق من کرد که تا عمر دارم هر جا شکست بخورم از چشم اون میبینم

من تاپیکای تورو زیاد دیدگ عزیزم اگ خاسی عضو این کانال شو ووق مشاوره بگیر باهات صحبت میکنه تصمیم درست رو بگیری کانال من در ایتا 

h://eitaa.com/mohammadi2i

جهت گرفتن وقت مشاوره با خانم شجاعی هماهنگ بفرمایید

@fatmaaeh

کانال پشتیبان تلگرام

h://t.me/soalatkhososi

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

سلام من خواهرم توی عقد جدا شد 

اونم شوهرش بخاطر پول مغرور شد و خانواده دخالتگدی داشت 

اگر کمکی از دستم بر میاد بگو

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید