2777
2789
عنوان

با درد طلاق در عقد چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 116 پست
بی رحم نبود اونم حق داشته نخواد جوونیش کنار زنی بگذره که به قول خودش علاقه ای بهش نداشته و صرفاً توی ...

اگر نمیخواستت نباید میومد خواستگاریت . الان نامزد من اگر‌منو نمیخواست حق نداشت جلو بیاد و ولم کنه این بی رحمیه.  زندگی من سرنوشت من عوص شده کی‌میخواد جوابگوی زندگی یک خانم باشه اونم تو فرهنگ قدیم ایران 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زندگی الانت در کل راضی هستی؟

آره راضیم 

درسته تنهام درسته اسم مطلقه روم اومده درسته شاید دیگه کسی بفهمه جدا شدم پا پس بکشه اما با همه این ها جدایی لااقل برای من خیلی بهتر از موندن پای زندگی بود که توش چندین سال فقط احساس بی ارزشی میکردم لااقل الآن حس بی ارزشی ندارم ، تنهایی الآن خیلی بهتر از اینه متأهل باشی و بازم تنها باشی 

اون موقع میگفتم همه چیز تحمل میکنم که فقط زندگیم حفظ بشه میگفتم خدایا نزار زندگیم خراب بشه ،، اما الآن میگم من تا کی می‌تونستم تحمل کنم آیا ده سال بعد هم نظر م همین بود آیا ارزشش داشت ؟ 

بعدش که زندگیم با وجود تموم تلاش من ب جدایی ختم شد فهمیدم خواست خدا این بوده 

خیلی‌ سخت بود تا چند روز فقط همینجور همش گریه میکردم نه غذا می‌تونستم بخورم نه می‌تونستم بخوابم شوهرم هم ولم کرده بود رفته بود کربلا من تنها تو خونه داشتم این شرایط رو می چشیدم شهر غریب هم بودم که فقط بعدش زنگ زدم به بابام گفتم بیا دنبالم برم گردون 

اگر نمیخواستت نباید میومد خواستگاریت . الان نامزد من اگر‌منو نمیخواست حق نداشت جلو بیاد و ولم کنه ای ...

میشه گفت تقریبا سنتی ازدواج کردیم ولی خب خودمون خواستیم دوره عقد هم دوسم داشت اما شاید بعدش نداشته 

آره الآن یکساله جدا شدم اون تاپیک ها مال قبل بود تاریخ هاش مشخصه دیگه خیلی وقته تاپیک نمی‌زنم

منم تو شرایط مشابهم از همسرم خواستم جدا شیم اما قبول نکرد اوایل

الان دیگه نمیتونم به خانوادم بگم 

منم تو شرایط مشابهم از همسرم خواستم جدا شیم اما قبول نکرد اوایلالان دیگه نمیتونم به خانوادم بگم

اگه دوست داره و برات تلاش می‌کنه جدا نشو بخدا من تا لحظه آخر منتظر بودم بهم یه پیام بده بگه نرو تا نرم ،، بعد اینکه اومدم خونه بابام هم انقدر دلتنگش بودم که با وجود همه چیز با خودم میگفتم اگر بهم بگه برگرد میشه گفت حاضر میشدم 

اما الآن میگم خداروشکر که اون نیومد و منم احساساتم کار دستم نداد 

اگه دوست داره و برات تلاش می‌کنه جدا نشو بخدا من تا لحظه آخر منتظر بودم بهم یه پیام بده بگه نرو تا ن ...

اوایل تصمیم به جدایی همه حالشون بده . 

ولی خوبه که به اندازه کافی قوی بودی ♥️

دقیقا منم خیلی خواستگار داشتم حتی الانم با اینکه هیچی ازم نمونده دارم فکر میکنن دختر مجردم نمیدونن چ ...

الهی بگردم برای دلت💔😔

غصه نخور منم یبار جدا شدم تو عقد خدا خیلی بزرگتر از دردای ماست

الهی بگردم برای دلت💔😔غصه نخور منم یبار جدا شدم تو عقد خدا خیلی بزرگتر از دردای ماست

من با یه بارشم به سختی کنار اومدم دومین بارو چیکار کنم توانشو ندارم چرا جوونی من فقط با طلاق و درد و رنج گذشت 😔