2777
2789

من شوهرم به شدت بددلع میخام جدا بشم پسرم ۸سالشه واسع همین پرسیدم به نظرتون چند درصد از طلاق گرفتن پشیمونن منظورم خانم ها، طبق تجارب و اطرافیانتون بگین 

من هر چی دیدم پشیمون نبودن چون شوهراشون یا خیانت کرده بودن یا کلا آدم درست حسابی نبودن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا. هزاران چو لبنان و آن این فدای یک خشت ایران زمین.          آریامهر عزیز روحت شاد. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل بچه دار شدن بددل نبود؟ چرا یه بچه میارید بعد یادتون میفته نمیتونید شوهرتونو تحمل کنید؟ مطمین باش بعدا پشیمون میشی چون بچه داری و بعد طلاق زندگی از اینم سختتر میشه...کاش بتونی با مهربونی و زبون نرم کاری کنی یکم اعتمادش بیشتر بشه و باهات مهربونتر بشه

شوهر منم همینه. الان سه روزه منو بیرون کرده بچمو گرفته ققط بخاطر یه شک بیخود. بهم تهمت زد بیرونم کرد ...

تو باید یه فکر اساسی بکنی برا زندگیت!! به بچه میگه مامانت دوست پسر داره!!!!!! وای بدتر از این نمیشه! 

من که پشیمون نشدم و ندیدم کسی پشیمونم بشه.

اگه زندگی بد باشه چرا از تموم شدنش باید پشیمون شد،،مگه انقدر وضع بعد طلاق بد باشه که بین بد و بدتر،،بد رو انتخاب کرد.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...

طبق درصد نمیتونی واسه ایندت تصمیم بگیری سبک سنگین کردن اینکه طلاق بهتره یا تحمل باخودته

تحمل که نمیتونم چون یک چیزایی تو ذهنمه نمیتونم فراموش کنم اینجا هم نمیتونم بگم 

من که پشیمون نشدم و ندیدم کسی پشیمونم بشه.اگه زندگی بد باشه چرا از تموم شدنش باید پشیمون شد،،مگه انق ...

چون اینجا آنقدر از عواقب طلاق بد میگن آدم خیلی میترسع

تو باید یه فکر اساسی بکنی برا زندگیت!! به بچه میگه مامانت دوست پسر داره!!!!!! وای بدتر از این نمیشه!

بدتر از این نمیشه. خیلی حرفهای زشت زد. واسه همین دیگه حتی از بچه گذشتم ‌و از خونش اومدم. حرمتا رو شکست. دیگه نتونستم قبلا بخاطر بچه نمیرفتم ولی دیگه صبرم تموم‌ شد. حالا دوری از بچم داره منو میکشه

تحمل که نمیتونم چون یک چیزایی تو ذهنمه نمیتونم فراموش کنم اینجا هم نمیتونم بگم

باید ببینی کدوم راه برای بچت بهتره 

اگ قراره بچتم مثل خودش روانی باربیاره و پدر خوبی نیس طلاق

اگر ن بهتره بسازی

چون اینجا آنقدر از عواقب طلاق بد میگن آدم خیلی میترسع

اگه استقلال مالی داشته باشی و خانواده ی پشتیبان بعد طلاق آنچنان سخت نیست.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه،سعادتمندانه نبود اما جسورانه بود...