2777
2789
عنوان

به نظرتون چند درصدخانم ها از طلاق گرفتنشون پشیمون شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 120 پست

عزیزم برام درخواست دوستی دادی ولی قربونت برم من متاهل نیستم برا همین نمیتونم اونطور که باید درکتون کنم و اگه تونستم کمکی بکنم

فقط اینو میدونم که چون پای یه بچه وسطه و خودشم پسره جدایی برات خیلی سخت میشه..سعی کن تغییرات خوبی به زندگیت بدی...یه چند روز به ایرادات خودتم تو زندگی فکر کن ببین چجوری شد رابطتون به اینجا رسید و سعی کن یه تغییراتی بدی...مثلا شادتر باشی تو خونه و با محبت کلامی و رفتاری بیشتری با همسرت رفتار کنی...برای خودت در ماه یکی دو روز رو بیشتر استراحت بده و تفریح کن و یه خرید ریزی بکن...یا یه کار هنری یا کلاس تقویت روحیه و..حداقل به صورت آنلاین شرکت کن...دختر عمه من وضعیتش از شما بدتره دوتا پسر داره و یه شوهر که دست بزن شدیدا داره و بیماره ولی دخترعمه ام ماشاالله خودش بچه ها رو اداره میکنه طلاق نمیگیره چون مادرش فوت شده و پدرش هم حامی نیست...کلاس قران میره خیلی آرامشش بیشتر شده..کلاس آشپزی میره با پول خودش البته و میگه از وقتی غذاهام رنگارنگتر شدن شوهرم رفتارش بهتر شده...خلاصه به خاطر بچه هاش وایساده و همیشه دعا میکنم خدا کمکش کنه تو این مسیر سخت

حالا همه چیز برای خودش عادیه ها. بره بیاد اصلا بره شب نیاد جواب نده. بره مسافرت خارج بره پارتی خیلی ...

وای این کپی شوهر منه

الانم به بچه هام میگه مامان به خاطر یه مرد دیگه مارو ترک کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه همشونم ورد زبونشون اینه زن هرزست خوب کردی رفتی بخدا اینا ازشون برمیاد بکشن آدمو یبار طرف رد می ...

دیوونم کرده. یه ادم خسیس خیانتکار فوق العاده بددهن. بی ابرو. خودشیفته. واقعا همه اینا هست. تازه به من میگه تو شوهرداری بلد نیستی. واقعا دیروز میخاستم قرص بخورم بمیرم. روانی شدم خودم میدونم مریضم. 

دیوونم کرده. یه ادم خسیس خیانتکار فوق العاده بددهن. بی ابرو. خودشیفته. واقعا همه اینا هست. تازه به م ...

اینا آدم رو مریض میکنن متاسفانه منم پارسال افسردگی مزمن گرفتم 

وای این کپی شوهر منهالانم به بچه هام میگه مامان به خاطر یه مرد دیگه مارو ترک کرده

میدونم مثل شوهر منه. ولی من به دخترم گفتم مامان تو که دیدی بابات منو بیرون کرد. ولی بچمو نگه داشته. حالا شده بابای خوب. انقدر ما رو تنها میذاشت میرفت حالا شده پدر خوب من شدم هرزه. خدا نمیبینه؟

بدتر از این نمیشه. خیلی حرفهای زشت زد. واسه همین دیگه حتی از بچه گذشتم ‌و از خونش اومدم. حرمتا رو شک ...

خدا کمکت کنه عزیزم انشاالله به حق همین شب عزیز به بچت برسی و پیش خودت باشه

جالبه همشونم ورد زبونشون اینه زن هرزست خوب کردی رفتی بخدا اینا ازشون برمیاد بکشن آدمو یبار طرف رد می ...

دقیقا همسر من با سیم داشت خفم میکرد دیگه لحظه ای آخر که داشتم  بیهوش میشدم باز کرد

دیوونم کرده. یه ادم خسیس خیانتکار فوق العاده بددهن. بی ابرو. خودشیفته. واقعا همه اینا هست. تازه به م ...

ببین روانپزشک من همیشه بهم میگه طرف مقالات روانیه مشکل داره این همه اذیتت کرده اون وقت تو میخوای خودتو بکشی؟منم خیلی وضعم خراب بود از لحاظ روحی قرصایی بهم دادن خیلی کمکم کرد ببین واقعا معجزه میکنه انگیزه حرکت بهت میده برو چند دوره مصرف کن خیلی حالت عوض میشه کم کم هم قطع میکنی فقط تو این دوره مصرف فرصت تمرکزتو بزار رو خودت و رشد شخصیتت چون اون مرد شخصیت تورو با حرفاش فرو ریخته 

برگشت به آزادی🕊

بعد از طلاق بیشتر مردها پشیمون میشن تا زنها

منظورم کلی نیست اکثریته

یکی مثل من صد خودمو برای زندگی گذاشتم ولی شوهر بی ذاتم خیانت کرد و زندگیمون پاشید 

الان اون پشیمونه و من دارم طلاق میگیرم یکسال گذشته اگ میخاستم پشیمون بشم تا حالا شده بودم

من هر چی دیدم پشیمون نبودن چون شوهراشون یا خیانت کرده بودن یا کلا آدم درست حسابی نبودن

امضاتون عالی 🤌💕

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

ببین روانپزشک من همیشه بهم میگه طرف مقالات روانیه مشکل داره این همه اذیتت کرده اون وقت تو میخوای خود ...

اره واقعا نیاز دارم دارو بگیرم. ده ساله دارم تنش تحمل میکنم. دقیقا خودش روانیه. باید بره دکتر حالا کی جرات میکنه بهش بگه. باید برم دکتر