2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی بعد عروسیم فرداش رفتیم خونه ی بابام وسایلمو بردارم دیدم وسایلای داداشم تو اتاقمه گفتم وسایل من کو، گفتن فروختیم😐دیگه که شوهر کردی 

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
😂😂یخورده صبر میکردن حالا

🥲منتظر بودن من برم

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

دعا میکنم زودتر بری سر خونه زندگیت

توروخدا دعام کن عشقم برگرده 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

نه والا خونه بابام خیلی خوبه انقد بچمو‌نگه میدارن میگن نرمو خونت خسته میشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

من مجردم ولی اتاقم تو یه طبقه مجزا و فول امکاناته حتی درشم در اپارتمانی و ضد سرقته 

فکر اینکه بعد از ازدواج اون اتاقم میخواد بشه مال مهمون و بچه هایی که من با اخم و نیشگون از اتاقم بیرون کردم بخوان اونجا جولون بدن روانیم میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

ن عزیزم من توی مجردیم این حس رو کردم چون بابام بار ها بهم گفته ولی خو برا خودم گفته میخواد ک بهم بفهمونه ک ب فکر آیندم باشم 

الهی خداوند ب خیر کمکتون کنه بزودی برید خونه خودتون الهی آمین یا رب العالمین