بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد🌱 و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه
😂 قیافه خانومایی که بچه رو پاشون رو دارن تکون میدن، خونه اشون مرتبه و خودشون بوی عرق میدن ، موها ژولیده، موبایل به دست، شوهرشون هم خونه ننه اش رفته افطاری
سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎 خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱
سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎 خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱