2777
2789
عنوان

خدا با من لجش گرفنه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 80 پست

تا اینکه در محرم سال ۹۷ خدا رو عاجزانه خواندم و گوله گوله اشک میریختم و به امام حسین خالصانه قسمش دادم. و از خداوند شغل طلب کردم و با گریه خوابیدم. 

خداوند قسم اگر ذره ای دروغ بگم . 

روز بعد از خواب بیدار شدم ، پسر عموی بابام مغازه داشت. آمد در خانه ما رو زد و گفت هی پسر نمیخوای کار کنی. گفتم چی ؟ گفت بله تو ... 

بیا از فردا کار کن در مغازه ی من حمالی. 

گفتم چشم میام. 

فهمیدم خدا برام فرستادش. 

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغ ...

من خیلی خو‌دمو اینجوری گول دادم ولی کلا خدا اینطوری نیست مهربانش واسه همه نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اینکه در محرم سال ۹۷ خدا رو عاجزانه خواندم و گوله گوله اشک میریختم و به امام حسین خالصانه قسمش دا ...

الآن شرایطتون بهتر شد؟ خوشحالم که مشکلاتتون حل شدن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
من خیلی خو‌دمو اینجوری گول دادم ولی کلا خدا اینطوری نیست مهربانش واسه همه نیست

حتما کتاب رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
واقعا حسش کردم ... واقعا دست خدا روی شونه هام نوازش میکشید. چون خدا دوست داره بهش نزدیک بشیم ، مثل ب ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

جمله بسیار زیبا فرمودید 

ما فرق زغال و خرما تشخیص نمیدیم 

چون هر دو سیاه

نمیدونیم چی برای ما خیر و صلاح و چی 

شر و‌ بد هست .

فقط باید به انتخاب خدا سپرد .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»