2777
2789
عنوان

کتاب خوندن واقعا وقت تلف کردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 60 پست
یعنی ادم هیچ کاری نکنه چون قراره یه روزی بمیره؟خب عزیزم همین پولی ک در میاری ام باید بزاریشو بری😑

الان فکرشو کردم راست میگی! فکر کنم جوابمو پیدا کردم...خیلییییی ممنون:)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کتاب خوندن مثل اینه که یه دنیای جدید رو کشف کنی. هم اطلاعاتت بیشتر میشه، هم دیدت بازتر. استرست کم می ...

میترسم کارای مهم تری وجود داشته باشه..و گزنه حرف شما درسته و کاملا قبولش دارم 

اما می‌دونی می‌خوام به جای کتاب خوندن یه کار بهتر کنم که توی اون دنیا هم برام سود داشته باشه ولی هر ...

اره میفهمم چی میگی میتونی به جاش اگه تخصص یا حرفه ای بلدی با قیمت کم یا مجانی آموزش بدی یا فیلم آموزشی بسازی تا دیگران استفاده بکنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

هر چیزی که از حد تعادل خارج بشه خوب نیست

اگه همیشه یه سبک خاص میخونی سعی کن سراغ کتاب‌ها و موضوعات دیگه هم بری. مثلا به جای رمان های عاشقانه برو سراغ یعالمه کتاب‌های داستان خوب در موضوعات مختلف از نویسنده های معروف ایرانی و خارجی. تو دوره های مختلف تاریخی

هم جذابه هم کلی اطلاعات بهت میده

کتاب مفید خوندن هم هم به افزایش علم و آگاهیت و خیلی موارد دیگه کمک میکنه ، اگه فکر میکنی به اگاهی نی ...

البته که قطعا به آگاهی نیاز دارم....خیلییی ممنون از نظرت🙂

من اعتماد به نفس بالایی ک دارم

قدرت نه گفتنمو

فن بیان عالی ک دارم

قدرت خواستگاری کردن و جواب گرفتن از شوهرم رو

من همه چیمو از اون ۷۰ تا رمانی دارم ک تو مجردی از سر بیکاری میخوندم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست