میدونید الان داشتم کتاب میخونم و فکر هم میکردم دیدم به جای این همه کتاب خوندن میتونم هزااار تا کار کنم که بهتر باشه... بعد اصلا یه چیز دیگه ما وقتی میمیریم این اطلاعات به دردمون نمیخوره و کتاب خوندن توی زندگی هم تاثیر آنچنانی ندارد ...خوب پس چرا بخونیم؟ دلیل بیارید,😭
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست دارم قیافه امثال بوعلی سینا و کانت و فروید و علامه طباطبایی و...بعد مشاهده این تاپیک ببینم😀
همه برای ایران در کنار هم هستیم با وجود همه ی دلگیری ها و مخالفت هایی که با خیلی از سران داریم پشت کشورمون و محافظانش خواهیم ایستاد،چه ضد انقلا.ب باشیم چه انقلا.بی؛همدردیم با خانواده های داغ دیده🇮🇷هزاربارپیادهطوافکعبهکنیقبولحقنشودگردلیبیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻تنها در يك صورت مى توانيد مرا تحت تأثير قرار بدهيد، اينكهآدم خوبی باشید؛نه دارايىتان، نه لباستان، نه جايى كه زندگی مىكنيد؛تنها آنها كه قلبصافی دارند احترام مرا خواهند داشت🪻🩷
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش